dá sa vyliečiť epilepsia?
epilepsia
Este pripajam moju mailovu adresu prosba9@centrum.sk .
Nerada by som niekoho urazila, niekomu sposobila neprijemnosti, ja epilepsiou netrpim, no uz dlhsie na zaujima, v Nitre mam jednu relaciu v televizii, v najblizsej dobe sa budem venovat prave epi, tak by som chcela poprosit niekoho z vas, kto nema problem rozpravat o svojej chorobe, o obmedzeniach, o zivote s epi, ci by sa mi mohol ozvat, aby aj ostatni mohli tak trosku vediet, ze nie su sami, aby aj ti, ktori tuto chorobu nemaju si uz nedavali klapky na oci, aby sme sa aspon skusili pohnut predsudkami ludi, zamestnavatelmi...Vopred dakujem, najlepsie z Nitry a okolia...anonymita bude dodrzana (tvar ukryta, hlas upraveny...). Dakujem aj za priestor na fore!
Regeneracia pomocou doplnkovych materialov na mozog(rybacie oleje,choliny, lecitin a nove noontropika) Raz som to uz spomenul
Téma epilepsia je už rozbehnutá v Choroby všeobecne
suhlasim, epilepsia sa da potlacit vdaka antiepileptikam, pri spravnej liecbe a zivotosprave,ma epileptik plnohodnotny zivot. Ak chces nejake info najdes na: luckin.blogspot.com
pri pravidelnom uzivani liekov sa daju zachvaty potlacit.zalezi od priciny vzniku epilepsie.