Chyba mi moj ex, mam mu to povedat?

Príspevok v téme: Chyba mi moj ex, mam mu to povedat?
karolinka555

Ahojte,
mam priateľa , sme spolu 10 mesiacov, posledne mesiace nam to spolu neklape.... je to tym ze sme malo spolu a vycital mi ze na nom lipnem,... ja sa od vtedy citim ponizene, sklamane a prestava to akokeby iskrit u nas.......
mam problem s tym ze cim viac sa to kazi tym viac myslim na svojho byvaleho ... nevidela som ho 1 a pol roka, boli sme spolu skoro 6 rokov, myslim na nho cely mesiac kazdy den, nechapem co sa to so mnou deje, je to mozne aby mi zacal chybat?
po rozchode sme prerusili kontakty , myslela som ze je stastny, lebo viem ze mal vztah,ale pred dvomi mesiacmi pisal s mojou kamaratkou ....vraj nieje stastny a mal nejake nevydarene vztahy po nasom rozchode, ale ze ziadna zena sa nevyrovna mne, pisal ze ma sa dobre ale nieje stastny...
osud nam nedovolil sa skontaktovat: 3 mesiace po nasom poslednom stretnuti mi vraj pisal sms, ja som ju nedostala pretoze som zmenila cislo :( a pisal aj mojej sestre na fb, vyzvedal ze ci som stastna a ci niekoho mam a tak a ona mu odpisala ze mam sa dobre a ze je dobre ze niesme v kontakte pretoze som sa z toho rozchodu dost dlho dostavala.... tak sa uz neozval :( o tom ze pisal s mojou sestrou som sa dozvedela az teraz ....
citim sa hrozne pretoze keby som vedela ze sa o mna aspon trosicku zaujima tak by som sa na to pozerala vtedy inak, ale zila som v tom ze uz zabudol a ze uz nikdy nechce.... strasne by som si to chcela s nim vyjasnit a mozno by mal vediet ze mi chyba a ze preco som mu za dva roky nenapisala...neviem ci ho lubim lebo je to tazko povedat ked niekoho nevidis 1 a pol roka....

Mam sa s nim stretnut? a porozpravat sa? ... ja mam frajera a neni to fer odomna :( som zufala, neista

Zuzka.forum

karolinka,
tiež som za stretnutie s ním, vieš ako sa vraví "neľutuj čo si urobil ale čo si neurobil", takže naber odvahu, nemáš čo stratiť, v najhoršom to stretnutie odmietne (čo si nemyslím), ale z toho čo píšeš vyplýva, že ste sa obaja z vášho rozchodu celkom nedostali. Pokiaľ dôvod rozchodu pominul (partia,pitie) a v ostatnom ste si rozumeli, šanca na návrat k sebe tu je -len teda žiadne veľké očakávania hneď na prvom stretnutí (tak ako píše aj Nina).
Výčitky voči terajšiemu nerieš - prečítaj si prvý odsek svojho príspevku, to nie je priateľ.
Držím palce a daj vedieť ako to dopadlo. :)

Nina.

Nič od toho neočakávaj, ale skús sa s ním skontaktovať. To či to je fér, alebo nie je voči terajšiemu - to nerieš. Ved ti dal najavo, že na ňom moc lipneš a nemá evidentne veľký záujem byť s tebou častejšie. Veľmi šťastná očividne pri ňom nie si.
Skús sa len tak nezáväzne stretnúť s bývalým a porozprávať sa. Možno z toho nič nebude, ale možno aj bude. Ved uvidíš. Ale mala by si to skúsiť sa mu ozvať, aby si si to neskôr nevyčítala.

karolinka555

Rozisli sme sa pre jeho partiu a že stále sme museli byt s nimi a dosť pil cez vikendy, málokedy sme boli spolu sami a uzili si spolocne chvilky sami,bol viac spoločenský ako ja,...vadila mi partia,.... Písal kamoske že sa zmenil,a že partia po VS sa rozpadla a že som mala vo všetkom pravdu, že som vedela že sa jedného dna vykaslu na nho, tak sa aj stalo, a že kto ma bude mať bude v živote šťastný, a teraz by sa po tom všetkom ku mnne inak spraval... Asi sa zmenil,

ano chyba mi odvaha, ale aj toho sa bojím že kked sa stretneme porozpravame a ja prídem na to že to bol len planý poplach ue ho zranim, nechcem nikomu ublížiť joooj..