materstvo v37rokoch

ivasli

Celkom dobre, aj ked problémy sú stále - najprv boľavé bradavky, potom málo mlieka, teraz zas nechce ťahať, ale stále kojím a nevzdávam to. "Veľké" deti pomáhajú, tešia sa stále rovnako. Ked idú do školy - posledné kuk patrí malému bračekovi aj prvý, keď sa vrátia. Aj keď sú to pubiši, zbožňujú ho. Iba hovoria, že ja som sa zmenili. Viac ich kontrolujem a "buzerujem". Manžel, aj ked sa rovnako teší, nedá sa povedať, žeby sa zmenil k lepšiemu,to som ani nečakala. Ale to je už iná téma. Materstvo sa priamo týka iba nás - matiek a ja si ho užívam na plný dúšok, maličký je našim potešením, každý deň nás prekvapuje niečím novým.Prežívam to celkom inak ako v dvadsiatich.

kalinka

Ivasliv som rada, že si sa ozvala. Ako sa vám darí? Zvládaš to v pohode? A čo rodina, pomáhajú? Maj sa krásne a užívaj si to ako sa dá.

ivasli

Mária, ja mám 35 a po dvanástich rokoch sa nám narodil chlapček. Teraz má dva a pol mesiaca a je to naše slniečko. Je to naplnenie môjho života. Nechala som celkom dobrú prácu a užívam si naplno materstvo. pozdravujem Kalinku.

kalinka

Určite si to nechaj, ani nerozmýšľaj nad niečím iným.Ja by som aj bola rada, keby zlihala antikoncepcia, ale v plodné dni nemám odvahu ísť naostro.Som proste zbabelá. Je to asi aj preto, že manžel súhlasí s tretím len kôli mne, ale ja cítim, že on by už radšej žiadne nemal. Vedela by som si však predstaviť ešte takého "maznáčika". Teš sa z danej situácie a uži si čo si si nestihla pri prvých dvoch dcérkach.

auroraaurora

Nie, nie si,pretoze moja teta porodila svojho tretieho syna v 39 a uplne v pohode, je rada,ze si nedala vziat ;) lebo si myslela, ze ma tiez vela rokov na materstvo.