Ako sa mám prinutiť?

Príspevok v téme: Ako sa mám prinutiť?
Amily

Ahojte :-) Potrebujem radu..Cez leto som pribrala na 69kg trapilo ma to,ale jedla som dalej.Pred mesiacom som sa už nevedela vopchať do rifli..A povedala som si že schudnem.Chudnem od 1.12.od toho dňa som nemala chlieb,zemiakyy,sladke,cestoviny,mäso..proste nič..od utorka(9.12) mam hladovku..aj predtým som mala trojdňovu hladovku.Dokopy 8dni nejedenia...A teraz mam 64,7kg..Ale k pointe.Idu Vianoce a bojim sa že keď ešte tento tyžden potiahnem bez jedla tak cez sviatky priberem 5-10kg...Tak preto sa pýtam čo mam robiť?Mám začať jesť?Ale čo? Bojim sa že priberem..

LadyOpium

Ja kazde susto pozujem 30 krat a zjem toho potom menej... Aj o polku ako bezne uz dva dbi takto fungujem... Dnes som mala dva krajce chleba a jogurt a este nie som hladna aj ked mama mi chce banutit obed

Amily

lombardo1981-Môžno máš pravdu lebo ak nejem/"anorexikujem"tak som šťastnejšia aj sa mi chce viac žiť,mám usmev na tvari.Nič ma netrapi ničim sa nezaťažujem lebo sustredim sa na seba.

lombardo1981

Alebo inými slovami: Utekáš od svojich pocitov.
Ale to nie je riešenie. Skús si položiť otázku: Prečo nemám potrebu jesť? Prtože neverím, že hlad necítiš. Viem, o čom hovorím.

Amily

Ale mne je tak fajn že nemam tie vyčitky po každom odkusnuti z jedla.Mňa len trápia vianoce,silvester.Učenie celkom zvladam,ale unava je a viem že aj z čoho je.Napriklad ani dnes som nič nejedla lebo nesom hladná,nemám chuť,mám strach.

tesoro

a kde mas napisane ze ked budes chuda tak budes pekna ? uvedom si ze si uz teraz, vyrad sladke, ale zarad zdrave potraviny a sustred sa na ine veci, skolu, testy na autoskoly, isto si nerzvozna, a ked myslis na to ze nejes ak to ti na chuti do ucenia nepridava...ta unava a podrazdenost je z toho..zacarovany kruh..poznama...

Amily

Do fitka som chodila aj budem.Teraz nechodim kvôli naporu školy a autoškoly.Každý deň chodim ku večeru domov+musim sa učiť..Ale ak zrobim autoškolu kupujem si hneď pernamentku.Cca o mesiac a dačo..Ja ani nepočitam kcal načo,veď nič nejem.Len pijem.Ale tu je problem že už som trpela anorexiou/bulimiou.A vôbec nemám chuť jesť,vôbec.

odpovedam

jedz vyvazene a cvic. hladovka je extremnost pre telo...naco sa tyrat? nie je lepsie jest normalne, mat dost zivin, hybat sa? na schudnutie hladovat vobec nemusis.

tesoro

ked som mala 15 rokov robila som rovnaku hlupost ako ty. celkom rychlo som vyrastla a zacala sa mi menit postava z coho som bola celkom mimo. postuopne som prestala jest takmer vsetko jedla som mini porcie, neskor som aj tie vyvracala... bola som priam vychudnuta pretoze ma tento bludny kruh dlho drzal. zacala som sa stravovat ostupne normalne vdaka mojmu vtedjsiemu priatelovu ktory mi daval najavo ze som krasna a stale bude primne. nejako som to zvladla, ale moje telo ostalo celkom oslabene, bez vitaminov a bez energie. bola som stale unavena. dokonca aj moja plet na to zareagovala, pretoze dlhe obdobie som jej v podstate nic neponukla ziadne vitaminy, tak teraz mi zostali same vyrazky s coho som nestastna, a predtym som ich nemala. teraz mam obdobie ze by som praveze chcela probrat tak ale ani na to ntreba ist z hurta treba ist pomaly a rozumne sa stravovat pretoze nechcem pribrat natuku. pretoo ajty skus zajst do posilky a popyzaj nehc ti spravia stravovaci plan, a cvic popri tom. povedz im na aku vahu yb si chcela schudnt, zvys pohyb, beh.... budes mat uzasny pocit ked si to odmakas a prides domov znicena tak nebudes mat chut na jedlo ver mi... nie ako keby doma sedis a aj tak jedine co ta trapi je pocitat co ma kokko kalorii.... drzim palce.