Krematorium pre psiky

Príspevok v téme: Krematorium pre psiky
ohgod

Zdravim. Obraciam sa na vas so smutnou otazkou.. viete mi prosim niekto povedat kde funguje krematorium pre psikov? Pripadne kolko to stoji a kolko to trva a podobne :( Mame diagnostikovane pokrocile stadium rakoviny pecene, ma to takmer kilo, operovat ho odmietli pretoze mu funguje uz len necela polovica srdiecka a pred pol rokom mal potrhane pluca. Neprezil by anestezu. Bohuzial nepomahaju uz ani lieky na podporu dychania, nador cmu tlaci na pluca, srdce aj branicu a z toho aky je neokysliceny uz ani nevladze. Je to to najhorsie a najtazsie co som v zivote kedy robila ale nemozeme ho nechat takto sa trapit a pomaly umierat v bolesti. Prosim poradite tokrematorium? Pripadnenejake info? Sme z PO

kettina

Kamarátka si dávala od nich tiež vyrobiť prívesok z popola, keď jej zomrel psík. Ono, je to vec názoru, ale kedže cinorínov pre zvieratá je strašne málo a keď nebývate v RD so záhradou, veľa možností vám nezostáva a toto je podľa mňa krásna spomienka

hanyy

Ja by som sa nezmohla to neriešit a nechat zvieratko kafilérii. Toto mi práve príde ako krásna forma večnej spomienky. Tie predmety sú naozaj krásne facebook.com

guliverko

My sme si po kremácii dali z popola psíka vyrobiť úžasnú sošku zo skla. Robí to jedna Slovenská firma (volajú sa Topa). Krematórium sme využili v Brne, kedže to máme najbližšie a ich prístup je v takejto chvíli na nezaplatenie.

Biela Kobra

Jediné krematórium pre zvieratká je zatiaľ v Jablonovom - Pethaven, dole máš link. Toho roku bol podaný projekt - podnikateľský zámer pre vybudovanie krematória pre zvieratká na Sliači, ale mestské zastupiteľstvo to napriek všetkým odporúčaniam a prínosom neodsúhlasilo.

diana-

je mi to veľmi ľúto. sama si neviem predstaviť, že raz budem musieť toto absolvovať.

mne pred pol rokom len operovali psíka a mala som infarktové stavy. Skoro som skolabovala keď mi ho uspali v rukách a odnášali na operačku. lekár nevedel či má ratovať mňa alebo operovať psíka.

Ale je pravda, že kým žije, musíš byť silná, lebo psík vycíti, že sa trápiš.

A ešte čo mňa napadlo je, že prečo nie sú cintoríny pre zvieratá. Asi by aj tebe bolo ľahšie, keby si vedela, že dôstojne odpočíva a budeš mať občas kam zájsť za ním, ako keby bol zahrabaný niekde na záhrade a pod.

Deria

ohgod, je mi luto, ze musis prezivat take tazke chvile. Krematorium ti poradit neviem ale hlavne necakajte, kym pride k najhorsiemu a doprajte psikovi bezbolestny odchod zo zivota. Je to to jedine, co mozete prenho este urobit. Ja som to sama zazila. Ak zvladnes situaciu bez nejakej hysterie a placu, psik ti bude vdacny za pokojny odchod zo zivota, pretoze vsetko to prenasame na zvierata. Drz sa.

zuzi74

Skuste si pozriet tuto stranku, su tam aj ceny.
www.petheaven.sk

Pokial viem, este jedno krematorium mali otvorit myslim tento rok v Sliaci. Ale ci je uz funkcne tazko povedat.

Psika mi je velmi luto. Tiez sme museli dat nasho utratit kvoli leukemii pred par rokmi, mal uz velke bolesti:-(