prve rande

Príspevok v téme: prve rande
miso99

cawvte mam dohodnute rande z jednou babou ale strastne sa ho bojim.Bojim sa ze bude trapne ticho.Prosim poradili by ste mi o com by som sa snou mohol pokusit hovorit? Chatujeme spolu uz dlksiu dobu tak sa uz trochu pozname a mame sa velmi radi.Ja sa bojim toho trapneho ticha a este sa chcem spitat ze ci ju mam drzat za ruku no teda ci jej tu ruku mam ponuknut poradte prosim

fraisee

no trapne ticho bude iba v pripade ze sa nepoznate a kedze co to o sebe viete tak urcite nebudete mat problemy s komunikaciu, bavte sa o svojich zaujimoch, konickach a tak.

and

Ale, vsak to nebude hadam take zle.Veci treba nechat plynut,vsetko sa riesi aj samo.Ale ta veta mame sa velmi radi hovori dost.Tak sa nechaj prekvapit.Hlavne zhlboka dychat a klud.

ethel

nooo,tréma bude určite aj z jej strany,tak trba začať kecať ako kamaráti..hlavne s úsmevom:-))ostatné príde samo..držím palce

zlata

ak ju chces drzat za ruku tak jej ju ponukni trebars pri prechadzani cez cestu a potom uvidis ci si ona tu ruku vytiahne z tvojej alebo si ju tam ponecha.ale neboj ponecha.drzanie za ruku sa deje aj v nezavaznom priatelstve.pekny vecer prajem

slusny_muz

nemusis sa bat, taka zdrava trema je prirodzena. Urcite ked is pisete uz dlhsie mate si co napisat a mate podobne nazory,takze trapne ticho nebude...opytaj sa aky mal den, ako sa ma...a tak..

S tou rukou by som este nazacal, je to predsa len prve rande, asi az neskor, aby zas ste to neuponahlali...a internet a realita su uplne rozdielne...
drzim palce :-)))