cawvte mam dohodnute rande z jednou babou ale strastne sa ho bojim.Bojim sa ze bude trapne ticho.Prosim poradili by ste mi o com by som sa snou mohol pokusit hovorit? Chatujeme spolu uz dlksiu dobu tak sa uz trochu pozname a mame sa velmi radi.Ja sa bojim toho trapneho ticha a este sa chcem spitat ze ci ju mam drzat za ruku no teda ci jej tu ruku mam ponuknut poradte prosim
prve rande
no trapne ticho bude iba v pripade ze sa nepoznate a kedze co to o sebe viete tak urcite nebudete mat problemy s komunikaciu, bavte sa o svojich zaujimoch, konickach a tak.
no vidis a ja ti zavidim hned dvakrat
ale urcite ti vsetci zavidime....prve rande.....ojojojoj
ale urcite ti vsetci zavidime....prve rande......
Ale, vsak to nebude hadam take zle.Veci treba nechat plynut,vsetko sa riesi aj samo.Ale ta veta mame sa velmi radi hovori dost.Tak sa nechaj prekvapit.Hlavne zhlboka dychat a klud.
"treba"
nooo,tréma bude určite aj z jej strany,tak trba začať kecať ako kamaráti..hlavne s úsmevom:-))ostatné príde samo..držím palce
nechaj to na chemiu...vsetko co ma prist pride samo. To sa neda naplanovat dopredu
ak ju chces drzat za ruku tak jej ju ponukni trebars pri prechadzani cez cestu a potom uvidis ci si ona tu ruku vytiahne z tvojej alebo si ju tam ponecha.ale neboj ponecha.drzanie za ruku sa deje aj v nezavaznom priatelstve.pekny vecer prajem
nemusis sa bat, taka zdrava trema je prirodzena. Urcite ked is pisete uz dlhsie mate si co napisat a mate podobne nazory,takze trapne ticho nebude...opytaj sa aky mal den, ako sa ma...a tak..
S tou rukou by som este nazacal, je to predsa len prve rande, asi az neskor, aby zas ste to neuponahlali...a internet a realita su uplne rozdielne...
drzim palce :-)))