Odpanenie

Príspevok v téme: Odpanenie
Natuš

Ahojte,prosím poraďte mi... Som panna. No to je ten problém,že keď ma priateľ pokúšal odpaniť,tak do mňa nevošiel,mali sme dlho predohru (pár hodín) bola som vzrušená a mokrá,no vošiel len kus a veľmi to bolelo a o pár minút som bola suchá a už to nešlo vôbec,stalo sa nám to už viac krát,skúšali sme rôzne polohy,no niak to nejde.. Zdá sa mi,že keď do mňa vchádza tak po prvý a druhý krát len na kus,pretože ma to veľmi bolí a potom už nedokáže vôbec pretože sa mi zdá ako keby sa mi úplne zúžila. Trápi ma to,pokúšame sa už dlho a nejde to :( prosím poraďte čo robiť..

tonic

Veď sa odpaň sama masturbaciou a máš po probléme. Aspoň budeš vedieť aké je to dosiahnuť rozkoš sama skôr než s chlapom. Buď si zaobstaraj vibrátor, nejakým predmetom v tvare penisu alebo rukou. Budeš viac uvolnená keď si to budeš robiť sama v skrytosti ako s ním. Podľa mňa máš problém v tom že sa ti stiahne vaginálne svalstvo práve vtedy keď ma do teba vniknúť a preto máte ten problém.Môžeš byť vrušená aj zvlhnutá ale čo z toho keď sa napneš v tej chvíli.
Preto si to urob sama najprv. Pripravíš sa o pannenstvo v pohodlí svojej izby a sama tak ako ti to bude vyhovovať. Budeš si regulovať intenzitu vnikania podľa svojích pocitov.

Natuš

Ale ja som nepovedala,že už nerozmýšlame aj na dieťatku,sme spolu dlho a máme aj vek a peniažky nie sú problém:) chceli by sme si založiť rodinu a milujeme sa,inak by sme sa takto nerozhodli :)

bella21

Zdá sa, že netušíš, o čo chceš prísť. Odpanenie. Nechutné slovo. Akoby byť pannou bolo niečo zahanbujúce. Panenstvo má byť darom pre pravého, ktorý sa z tohto daru bude tešiť. Ten dar pre pravého muža znamená, že aj keď moja milovaná mala určite príležitosť, zachovala sa čistou kvôli mne. Ja jediný dostanem to, na čo nemal právo nikto iný. Predomnou ani po mne už iný nebude. Na mňa čakala ešte vtedy, keď ma nepoznala, mňa si vzala a so mnou chce stráviť celý svoj život.

Chceš si priateľa vziať? Mať s ním deti? Nerozmýšľaš ešte o tom? Tak prečo chceš s ním prísť o panenstvo? Prísť a nie mu ho darovať.

Natuš

Skúšali sme aj prstíkmi,no nepomohlo:( A myslím si,že priateľ ho má dostp hrubý a to tiež nie je na prvý krát asi najlepšie:(