: Mám psa vlčiaka 8 rokov, s poslednej dobe začal dosť slintať. Začalo to tak že mal trochu opuchnutú ľavú stranu čeľuste. Vyzeralo to že si asi niečim podráždil pri hryzení / kosť/ ten opuch trval asi 3 dni ale zmenšoval sa , tiekli mi dosť sliny z tej časti. Teraz už opuch nemá vôbec, ale ešte slintá. Neviem čo mám s ním robiť alebo čo to je. Je s ním problém čo sa týka veterinára, tak zatiaľ čakám . Potravu normálne príjma aj trávenie sa javí dobre, nemá hnačky a ani nemá nejako zmenené správanie, teda zatiaľ. Máva už dávnejšie problémy so zadnými kĺbami, že niekedy ho zrejme bolia lebo ťažšie chodí, to veterinár doporučil vitamíny. vždy keď vidím že ho to zase chytá tak mu ich dávam. Viete mi poradiť čo to slintanie môže byť?
Slintanie u psa
Neviem sice preco nadmerne slinta ale veterinarovi sa asi nevyhnete. Zrejme mu nieco vadi. Snad nema niekde zapichnutu kost, ktora mozno momentalne neboli ale moze zacat hnisat.
Na tie klby by mal brat vitaminy stale a nie az ked ho boli. Neviem, co ti dal vet ale pokial viem Canosan je dobry a potom su rozne prirodne doplnkove vyzivy pre psov, z musli a pod., ktore su ucinne.