strašnááá depka.... Tri mesiace už každý deň makám.. teraz ako všetci viete bol Mikuláš v piatok.. a ešte k tomu mám svoje dni a skúšku zajtra.. čiže za obed padli čokoládky ktoré som jedla piatok sobota pondelok.. aj ked som cez tieto dni cvičila kardio cvičenie s prvkamy workoutu..ale jedla som tie čokolády... teraz mám depku že všetko to trojmesačné snaženie je fuč... (povdal mi to tak môj priateľ)
Som úplne hrozná
ano, urcite je najlepsie prestat jest uplne, to je velmi zdrave. idealne je prepracovat sa k nejakej anorexii alebo inej ppp....ach
Držím palce :) Ja asi idem prestať jesť úplne...lebo makaám ako fredka... a raz sa mi stalo teraz že som si dopriala niečo sladké lebo mám prvú skúšku na Vš..:( ide mi to riadne pomaly ..naoozaj neviem..
ja ťa úplne chápem, tiež mám výšku 170cm a keď som mala hmotnosť 69kg, nikto mi to nechcel uveriť, vraj som vyzerala na 60. :) ale teraz musím riadne zamakať aj stravovanie + cvičenie, lebo som dosť nabrala...treba mať motiváciu a výdrž. :)
cvičím dokopy valstne 4 mesiace ..prvý mesiac so bicyklovala na stacionárnom ale to je blbosť.. a druhá vec je.. že nechcem byť zasa nejak vychudnutá :D alebo fitnesskaa :D
Viem možno to vyzerá veľa..ale na mne to naozaj nevidno :D :D však cvíčím stále.. každý jeden den ..behám tak 2 krát ale 40 minút každý den
Tak 69 kg pri vyske 170cm neni zrovna najmenej :D
Staci cvicit cviky kde viac energie vydas cize napriklad chod si zabezat ak chodis uz tak bez 2x tolko tyzden/dva aby si to zhodila tu cokoladu.
Ved to ... ja vlastne cvičím každý den.. a mám problém s pravidelnosťou v jedení..síce nejem večer ale cez den.. a vážím 69 niekedy 68... a važila som na začiatku 72
73..váha mi moc nejde dole.. ale ked sa meriam tak v cm mi ide riadne a vidím aj na oblečení...najrýchlejšie mi idú nohy a najpomalšie brucho....cvičím len kardio..neposilujem i ked v tom kardiu su aj drepy zahrnuté napr. Nie môj priateš nie je športovec...a meriam 170 .. ale ludia čo su vlastne rovnako vysoky a maju taku vahu ako ja su tučnejší..neviem čím to je... ale na mne to moc nevidno.. drží sa to v oblasti brucha bokov a zadku... Môžte mi dať aj nejaké typy aby to šlo rýchlejšie.. a môj priateľ nie nie je športovec.. preto sa mu ľahko komentuje.. ked je všetko.. a stále vraví že by mal zhodiť
Ale to nerozmyslaj tak ze cim menej jest tym lepsie. To nevadi ze si si dala cokoladu. Ak to chces napravit tak ti uplne staci ze si dnes pocvicis o hodinku dlhsie a spalis to :D
len ci si to az moc nepripustas, neberies moc vazne. a tvoj priatel je sportovec, ci len ma reci?