strašnááá depka.... Tri mesiace už každý deň makám.. teraz ako všetci viete bol Mikuláš v piatok.. a ešte k tomu mám svoje dni a skúšku zajtra.. čiže za obed padli čokoládky ktoré som jedla piatok sobota pondelok.. aj ked som cez tieto dni cvičila kardio cvičenie s prvkamy workoutu..ale jedla som tie čokolády... teraz mám depku že všetko to trojmesačné snaženie je fuč... (povdal mi to tak môj priateľ)
Som úplne hrozná
tak kto ide so mnou zdravo chudnúť??
Lauvau....super, tak mi napíš na mail jajaa2@centrum.sk.A ideme na to. :)
Ahoj Jajaa aj ja chcem chudnut rovnako ako ty, tak by sme sa mohli navzajom motivovat
zufalka...super, dúfam, že čoskoro schudnem a vypracujem si postavu aj ja. Nechce sa ti písať si na maily? mohli by sme sa navzájom motivovať. :)
V pohode :) jem normálne :D to včera bola len kríza... cvíčím stale cez youtube ...tam si dám že zumba workout a chlap to precvičuje.. a už vážim 67 kg
zufalka, no ako sa ti darí? skúška ok? stravovanie, cvičenie? dúfam, že si neprestala úplne jesť!
ja som dnes cvičila podľa videa www.youtube.com
a na pás a boky www.youtube.com. bolo to celkom zábavné :) a potom strečing.
zufalka, jedna vec, aj keby si toho s prepáčením zožrala neviemkoľko, takto jednorázovo to nemá negatívny efekt, určite z toho hneď nepriberieš! niektorí ľudia dokonca úmyselne majú 1x do týždňa "cheat day" kedy jedia hocičo a úspešne pri tom chudnú... keďže dosť veľa cvičíš, určite už máš v pohode naštartovaný metabolizmus a s nejakou čokoládou si bez problémov poradí, ak ju teda nebudeš odteraz jesť každý deň na kilá ;) priateľa kopni do zadku, keď ti takéto demotivačné kecy hovorí (netvrdím, že nemá právo ťa upozorniť, nech to so sladkosťami nepreháňaš atď., ale aj to sa dá a má robiť slušne a nie takto kyjakom po hlave, navyše keď to, čo povedal, ani nie je pravda :D)
a druhá vec, centimetre sú omnoho dôležitejšie ako kilá, takže sa nestresuj tým, že si schudla "len" 4 kilá - keď idú centimetre dole, je to super a aj omnoho zdravšie, než keby si chudla nejakou diétou a bez cvičenia, to asi vieš... trénuješ si svaly, srdce, to je omnoho dôležitejšie, než len nejaká záležitosť vzhľadu. a len tak zo zvedavosti otázočka, že čo presne to cvičíš? to máš nejaké videá či ako?
nemyslela si to, že prestať jesť úplne sladkosti? hádam nechceš nejesť vôbec?