Operácia menisku - skúsenosti

Príspevok v téme: Operácia menisku - skúsenosti
Veronika1992

Ahojte :) Aké máte skúsenosti s touto operáciou, a za ako dlho je možné sa vrátiť k aktivitám? Som študentkou športovej fakulty a je pre mňa problém operáciu načasovať, kedže mám plniť aj skúšky a zápočty v rôznych športoch ...v poslednej dobe ale koleno už otravuje čím ďalej tým viac a frekventovane a už som nebola schopná kvôli nemu určité veci splniť :/ a v ďalší semester mi hrozí prinajmenšom prerušenie štúdia ak nie vyhadzov :/.....Tak budem veľmi rada za každú reakciu a skúsenosť. Ďakujem :)

SnoopDogg

Ako sportovkyna budes mat silnejsi stehenny sval, ak iba meniskus tak za mesiac a pol by si mala byt na 100% fit, ja po tyzdni uz som plaval a lahko bicykel.

Veronika1992

Hmm ďakujem za odpoveď, dnes som bola na injekciach a tiež mi hovorila, že v prípade artroskopie tak 2 týždne mimo...a zatial že mi opku nedoporučuje, že môj stav nie je až taký zlý :)

knaja

No mne v maji operovali artroskopicky poskodenu chrupavku v kolene a je to skoro podobne a do prace som sla po 2 tyzdnoch, no kludne by sa dalo hadam aj skor, len rychlo chodit som este nemohla. Vtedy som brala Wobenzym, tak sa to rychlo a dobre hojilo a tusim po mesiaci mi potom este pichali 3x vyzivu do kolena. Hlavne prve hodiny a dni treba davat lad (najlepsie kupit 2 gelove vankuse a tie striedat).