Co na zahnatie bolesti zaludka od hladu

Príspevok v téme: Co na zahnatie bolesti zaludka od hladu
little 25

ahojte:) nie som ziadna anorekticka ani nic podobne uz v uvode chcem napisat :) mam 25 rokov a pokusam sa o vahu 45kil meriam 154cm. momentalne je moja vaha 48kg, stravujem sa pravidelne, ranajky, obed, vecera, cez den nieco zobnem, jem pestro no v malickych porciach moj denny prijem nepresiahne 1000kcal niekedy 700kcal. vyhovuje mi to uz dlhu dobu niekolko rokov sa takto stravujem. pokusala som sa vynechat vecere aby som dosiahla tych spominanych 45 kil, ale vecer ma tak boli brucho od hladu, ze nemozem spat a tak musim zjest aspon polku maleho krajca chleba so syrom. poradte mi nieco, nejaky caj alebo hocico co utlmi tu bolest od hladu v zaludku a co mi neposkodi, nie ze vredy dostanem :), lebo ozaj by som tu veceru chcela vynechat. moja obvykla vecera bola prave polka krajca chlebika, kusok syra alebo yelenina...dakujem :)

tralalalicka

700 kcal je strasne malo.. v tvojom pripade je 1000-1200 kcal idealne

ked chces kus zhodit, tak cvic kardio cvicenia aspon

Galapagos

Síce keď ja som schudla z 102 na 60 kg som tiež nevečeriala aké bolesti žalúdka nemala žiadne. Zájdite za Dr a nechaj sa vyšetriť a budeš vedieť kde tvoj problém je

karolinka122

na zahnanie bolesti zaludka od hladu nam ludom sluzi potrava, zo slnecnej energie zial nase telo este fungovat nevie. rozumny clovek aj pri umysle schudnut sa stravuje dietne tak, aby ho nebolel zaludok od hladu, o tom dieta nie je.. v tvojom pripade je to o niceni si zdravia , casom sa to odzrkadli na zdravi. deti v afrike boli brucho od hladu a chorlaveju, ty mas dostatok a na vyber a nevazis si toho.