Kúzelnou paličkou po oblohe...

Príspevok v téme: Kúzelnou paličkou po oblohe...
pingui

máme tu mnohí rôzne psychické poruchy, depresie, psychózy, neurózy. veľa rozprávame o našich duševných trápeniach. ale. idú Vianoce. a. dajme tomu, že by sa na chvíľu zastavil čas a nemuseli by sme na trápenie myslieť. čo by vás napadlo ako prvé? čo by ste chceli? len prosím, žiadne vyliečenie. to by bolo na dlho. :)

pingui

ďakujem :) aj ja si to veľmi prajem. kiežby sa našlo veľa ľudí, ktorí by šírili tieto myšlienky. že rodina je základ. a keď už pochybí rodina, tak sa dajú nájsť ľudia s otvorenými srdciami pomimo.

bella21

pingui, aj ja Ti ďakujem za pekné prianie a želám krásne a pokojné sviatky každému. Láska je základ. Keby len bola láska v každej jednej rodine, o koľko menej zranených sŕdc by bolo na svete. Koľkým bolestiam, trápeniam a aj psychickým chorobám by sa dalo vyhnúť.

Som rada, že si vedela, za kým ísť a komu ukázať rany. Bohužiaľ, stále je veľa ľudí, ktorí nenachádzajú nikoho, komu by svoje rany mohli ukázať. Narážajú na nepochopenie, odmietanie, zľahčovanie. Kiež by každý človek našiel človeka, komu by sa mohol zdôveriť so svojimi bolesťami a bol by ním vypočutý.

pingui

Pinky3839

psíka :) bože to je krásny sen :) absolútne Ti verím. tieto zvieratká majú svoju moc, sú láskou na celý život! presťahuj sa. choď si za svojim snom. a potom nám daj vedieť. keď sa plnia sny, je v tom niečo magické. a ťahá to ťahá! ;)

pingui

som pri rodičoch, takže píšem z iného počítača.

bella21, keď som sa vrátila zo stacionára, robila som si, a vlastne stále robím vyhodnotenie, kedy sa mi začal zlepšovať zdravotný stav. malo to svoje etapy. zo začiatku som sa nemohla k sebe dostať. všetci už čakali, kedy sa vyjadrím, chodila som okolo toho ako okolo horúcej kaše. a potom to vybuchlo. celkom jasne som sa pozrela sebe do očí, kto vlastne som a videla som tú úzkosť a strach a hrozby a všetky tie zlé veci, ktoré sa ženám netolerujú. a svoju agresivitu. bolo to nesmierne ťažké sa na to pozerať. takmer isto ma chytalo sebapoškodzovacie správanie, chcela som spať na zemi, nejesť, nemohla som zniesť ten pohľad. no niečo mi povedalo "prestaň. choď tam a tam a svoje rany ukáž tomu a tomu. ten ťa skutočne miluje a bude k tvojim ranám pristupovať najobozretnejšie ako sa dá." urobila sa tam nejaká chyba. v tomto stave som nemala ísť domov. alebo? to bola totálna istota, že to proste zvládnem a začnem si konečne veriť. takže. zachránila ma iba predstava nezištnej lásky. toto potrebujú všetci. a ja som ti nesmierne vďačná, že si ju spomenula. ďakujem a želám Ti láskyplné sviatky, pokoj a pohodu. a tie malé nepatrné detaily, nech ich nájdeš. :)

iggzik

Ja by som si prial za mna aj vsetkych aby ti co maju 1mE+ pochopili, ze uz maju dost a daco robili aj pre ostatok prospesne a nie okradali dalej..