Dobry den ...chcela by som sa opytat ci ma niekto skusenost s vyrazkami kt najprv nieje vidno potom zacnu svrbiet a neskor to vyzera ako ustipnutie od komara....zacalo sa mi to mnozit po tele...a netusim vobec od coho to moze byt...mate s tym niekto skusenost? ...dakujem za reakcie...
Cudne vyrazky na tele
Co tak VZV(VARICELA ZOSTER) virus, tj ten co sposobuje ovcie kiahne u deti a "pasovy" herpes u dospelych?
Na to odporucam brat chaparal, 2 x 1 gram, vitamin C vo forme ester C jeden gram kazdu hodinu , collostrum, praskove 2 x 15 gramov a monolaurin, 2 x 5 gramov.
Prave pred troma mesiacmi to dostala aj moja zena a tymto sa mi to podasrilo rychlo potlacit. Jej to liezlo najma na hrud a hlavu, co je nebezpecne, lebo virus VZV napada aj nervy a moze sposbit poskodenie zraku aj mozgu celkove.
a nemas nejakeho parazitneho kamosa... nejaku blchu? ja som cistotny clovek ale pred polrokom na mna jedna skocila asi zo psa ktory nebol prave cisty... a pila mi krv asi dva tyzdne az sa mi ju neviem ani ako podarilo poslat do vecnych lovist... upratala som poriadne byt povysavala vsetko vymenila pradlo poprala vsetko a uz jej nebolo... alebo som ju nejako odniesla na sebe z bytu... ale bolo to dost psycho... skrbala som sa este dost dlho... uz som mala stihy stale ze po mne nieco lezie....
Najviac toho mam na nohe...ale tak ze jjedno miesto a tam plno "vyrazky" uz to pomaly vyzera ako male pľuzgiere. ..a taktiez na bruchu ..a mam pocit ze sa mi to robi na celom tele. ...
V ktorych castiach tela mas toho najviac?