Mám 22 a zatiaľ som nemal sex.
Na jednej strane mi to, že moji rovesníci majú sex príde normálne (len 5 zo 100 žien boli v 20ke stále bez sexu) na druhej (empirickej) strane mi to stále vŕta hlavou.
Povedal by som, že mám mierne nadpiremernú tvár, BMI medzi 20 a 20.5 a vyšportovanú postavu (behám vyše troch rokov, posledný polrok som pridal posilku). Výšku mám 174, čo je podpriemer.
V škole máme v ročníku na 60 mužov asi 3 ženy. V práci 0. Na intraku je tu síce kľud a čisto, ale daň za to je, že je to tu ako cintorín - za rok možno jedna párty, i keď ten typ zábavy (spolu s disco, nočné kluby) ma vôbec neláka. Čo sa inej socializácie týka, určite tu je, v nejakých uzavrených, malých sociálnych krohoch ktorých členom nie som.
Nemyslím si, že mám odpudzujúcu povahu, hoci som introvert a častokrát dlho rozmýšľam o najrôznejších veciach. V minulosti som si myslel, že som chytrý (keby sme sa bavili podľa objektívnych čísel ako napr IQ alebo výsledky v škole) ale vzhľadom k tomu, že neviem zabezpečiť tak základnú vec ako je aspoň vlažný vzťah a sex, od tohoto názoru som upustil ...
Neviem, čo presne čakám od pýtania sa náhodných ľudí na internete. Mám dojem, že si niečo dôležité neuvedomujem, ale neviem čo.