Zdravim, obraciam sa na Vas pretoze som uz zufala. Mam silne bolesti brucha. Je to tupa neprestajna bolest zacinajuce priblizne 5 cm pod rebrami a rozsirujuca sa aj nizsie, taktiez prepaluje az do chrbta. Je to velmi neprijemne a uz som zufala. Prvykrat som tieto bolesti mala asi tak pred rokom, vtedy som tyzden trpela a druhy tyzden som stratila nervy a sla som k doktorovi. Tyzden som behala po doktoroch. Vytery, gastro, sono,...na nic mi neprisli az to po dvoch tyzdnoch bolesti odrazu prestalo. Po niekolkych mesiacoch sa to vsak vratilo, no k doktorovi som uz nesla, nemyslim ze by to malo vyznam. Takto sa mi to opakovalo uz aspon 4 krat. Teraz znovu. Od bolesti uz neviem vobec fungovat, zaspat, nic. Vzdy si musim dat ibalgin aby som aspon v skole sa dokazala trochu sustredit. Mam takmer 15 rokov, menstruacia nemeska, snazim sa stravovat zdravo, nijaka zmena ktora by to mohla ovplyvnit sa neudiala. Nechapem co to moze byt. Este chcem dodat, ze mam pri tom aj nejake nafuknute brucho a casto pocit plneho mechura.
Dakujem za Vasu odpoved, Vas nazor.
Bolest brucha prepalujuca az do chrbta
Žiadne bolesti brucha nepodceňuj a neber lieky aby sa neprekryla nahla brušna prihoda.Priklad:pani brala na bolesť analgetika a v noci jej prasklo slepe črevo....pekne sa choď dať vyšetriť a porozpravaj že sa ti to opakuje...
moze to byt pankreas, skus si kupit pancreolan, daj s jedlom a uvidis... ale za doktorom treba ...