Casta mykoza

Príspevok v téme: Casta mykoza
hviezdicka96

Prosim o radu, uz vyse roka sa mesiac co mesiac liecim na mykozu a streptokoka a som zufala. Vyskusala som vsetky volnopredajne a asi aj lieky na predpis. Vymenila som 2 gynekologicky, nepouzivam tampony, preventivne uzivam probiotika, a stale sa mi to vrati. Lieky od lekarky pomozu tak na 2 tyzdne, do najblizsieho menzesu.

Evelyn22

ja som to tiez mavala.

Teraz si robim vyplachy s MMS - 20 kvapiek kvapiek chloritan, 20 kvapiek kyselina, cize 50 percentny roztok, zalejem teplou/vlaznou vodou. Najdi si o tom nejake info.

Mna mykoza trapi hlavne pred a po menzese..je to otravne, to svrbenie, hlavne niekde v praci a medzi ludmi.
Teraz, ked citim,ze 'to' na mna ide, spravim si vyplach s MMS rano a vecer,alebo niekedy len raz denne a pomoze to. Predtym som sa na to sj v noci budila, ako to svrbelo, teraz uz asi dva roky nic.

Za druhe: pouzivam LEN bavlnene pradlo

za tretie: treba odstranit cukry zo stravy, lebo tie su ako potrava pre mykozu

PS.: niekde som citala, ze sa tam dava biely BIO jogurt kvalitny, co najkvalitnejsi, na noc.... a ze aj to dokaze tieto problemy odstranit, kedze biely jogurt obsahuje probiotika ktore posilnuju imunitu a podobne...treba mat ale cerstvy jogurt kvalitnej znacky, inak to nepomaha

modracik

Hviezdicka, napis mi na meil,poradim Ti.Názvy produktov sa tu vraj nemajú písať, preto radšej cez meil,mám s tým skúsenost nielen vo svojej rodine..../klikni na modracik/