Bolesť klba

Príspevok v téme: Bolesť klba
d3jna

od piatka ma neuveritelne bolí rameno - klb,bola som s tim včera aj na pohotovosti lekarka mi dala Ibalgin a Agifen.Ani jedno ani druhe mi nazebara na bolesť stále ju citim.Neviete poradiť niečo s čím vydržím do zajtra,lebo chcem isť obdvodnej lekarke.Tá boleť je hrozna nemožem ani pohnuť rukou.

d3jna

Odporucam ist ku ortopedovy. Obvodna ti nepomoze (mozne hej, ale to by bol druhy krok). Najprv k tomu ortopedovi, ktory ti bude robit rtg, a este budes pri naom zdvihat ruku.
BTW, teraz mam problem s meniskom a vyzera to na operaciu. :-((

d3jna

Nestraš z operáciou ,neviem ani od čoho mi to vzniklo,vobec som sa nedrela,len ma tak mesiac pobolievala ruka pri obliekaní ale ked som su zdvihla hore,ale teraz v piatok uplne z ničoho nič strašná bolesť aj ked bola ruka v klude,neviem či mohlo sposobiť tu ostru bolesť aj to,že som celý týždeň sedela v totálnom prievane.

vin diesel

d3jna,
To bude najskor subaakromionalny AC klb. Mal som snim problem pri posilnovani v 16 rokoch, ale pre moj mlady vek sa mi to rychlo dalo do kopy.
Pokial jeto toto a neda sa ti to do poriadku za tri mesiace ides na operaciu... Drzim palce, dufam ze sa tu este zastavis... :-)

RNG

Dodavam. Moze to byt sposobene aj poranenim klboveho tkaniva ci puzdra. V tom pripade je tam zapal, ktory sa da potlacit, ale vyhojenie potrebuje ine latky, hlavne mukosacharidy(hudrolyzovane slachy a gliky, huspenina, zelatina alebo izolaty glukosamin, chondroitin s pomocnymy latkami MSM, bromelain, unsaponifiable(nezmydelnatelne?) tuky napr z avokada, cetylovane tuky ako napr CMO(cetyl myristoleat), hyaluronicka kyselina a ine . Hocico z tohoto ciastocne pomoze, viacere sa daju kombinovat pre zvysenie ucinku.
Prirodzene protizapalove spomeniem bromelain, serropeptaza,quercitin, curcumin, dumbier=zazvor,ashwagandha a znova omega 3 oleje.

RNG

Ak je to nervoveho povodu(nervova izolacia myelin moze byt napadnuta roznymi virusami, napr herpes V1, h. zostrix, Epstein Barr virus) kde biele krvinky nakazene myelinove bunky odstrania. Pokial sa ale nevytvori nova izolacia, je na tom mieste skrat, podobnme ako odizolovany rrot ked sa dorkne zeme. Na regeneraciu myelinu su okrem ineho potrebne omega 3 kyseliny, ktorych mame v modernej hlavne vnutrozemskej strave primalo. Rastliny s obsahmi omega 3 okrem lanoveho semena zialbohu to nespravili do polnohospodarstva. Takze mozeme rozne omega 3 oleje dostat len z dobytka volne pasuceho sa na nekultivovanych pastvinach, ovce z hol s divokym rastlinstvom a hlavne divoke(teda nie pestovane a chovane)morske ryby. Pre tych, co nechcu menit dietu su k dispizicii lanovy a rybaci olej, ci uz tekuty(lyzicka denne) ci uz v kapsuliach(intenzivne 3 krat 3 gramy denne, udrzobne 3 gramy denne).
Pri rybacom oleji je dolezita zaruka, ze neobsahuju privela ortuti(tj alebo arkticke, alebo molekularne destilovane)