Ahojte.. tak takto..som zo seba zufala :( všade kde pridem si robim hanbu, mylsim tym spolocenske akcie atd... Patrim k tym krajsim dievcatam, a ked si s niekym pisem a nakoniec z toho ma byt osobne stretnutie a stretneme s aniekd ena akcii ten clovek o mne hned zacne mat zlu mienku a uz sa mi potom vyhyba... aj viem preco..opijem sa a vystrajam hluposti.. zacnem plakat, hovorit stale o svojich problemoch z minulosti (bulimia, depresie)..co je dost trapne ved vlastne koho to zaujima?? kedysi extrovertka, teraz utiahnuta 21 rocna baba, ktora nedokaze s ludmi normalne komunikovat..ked som triezva tak sa hanbim a ked som opita vystrajam.. ambicie do buducna??? vsak mna uz nic nebavi :(((( rano vstanem hned mi je do placu cely den potom stravim len v izbe a lutujem sa.. ak mam ist medzi ludi pripravujem sa nato aj par dni dopredu..niesom schopna normalne vyjst medzi ludi a komunikovat ...nevidim vyznam uz v nicom .. casto si davam lexaurin a niekedy aj anschvla viac aby som zaspala a mala pokoj..vtedy mi je dobre... niekedy zvyknem aj sama pit... niekedy sa prejedam a vraciam niekedy absolutne nič nejem.. bojim sa.. bojim sa co somnou bude:(
Som zo seba zufala, zmatena, neviem co so mnou je!
napiis mozme si navzajom pomoct lebo takto to dalej nepojde ani somnou.
Ked chces napis niekedy ked ti bude na slaktrafenie a budes mat pocit ze na mieste umres.Mam ten isty problem doslova.Dneska som isiel k lekarovi a uz dva dni predtym som sa pripravoval nato co bude v cakarni co v ambulancii co cesta autom a co bude na pumpe.Liecim sa na depresie.A to stym alkoholom mam rovnake preto uz nepijem lebo potom rozpravam o svojich problemoch a na druhy den ludia namna zizaju ako na debila.Uz skoro rok som stale v izbe...e-mail: michal.malibong@gmail.com vsade som si narobil hanbu
Ahoj Reina, ja mám podobný problém. Odkiaľ si,ak smiem vedieť?
Ahoj a Ty byvas sama a nechodis ani do skoly ani nepracujes? V kazdom pripade by si mala navstivit lekara, podla moznosti uplne vylucit pitie alkoholu, s tym Lexaurinom je tiez na mieste najvacsia opatrnost - aj na tom vedia byt ludia zavislí. Pomaha fyzicka aktivita - chod na cvicenia, zaplavat si alebo zabehat, najdi si kamosky (urcite aj oni budu mat kopu problemov ako kazdy). Sediet doma - pit a brat lieky to Ti len uskodi. Drzim palce B.
v prvom rade prestan pit, zacni riesit svoje vazne psychicke problemy s odbornikom, lebo sa to bude stupnovat, prehlbovat, skoncit este s HPO a bude neskoro vyplakavat
no si bujačka tak trochu nevyburená. hm a čo ti je? zrejme ešte s tebou druhá puberta lomcuje čiže nič strašné :) neboj raz sa to skončí resp. si povieš dosť. čo tak najbližšie sa so svojim potenciálnym milým neopíjať a o svojich problémoch nehovoriť, ale len o bežných veciach?
V prvom rade by som prestal pit na tvojom mieste,ked robis hluposti ked pijes.Ja som robil hluposti tiez ked som sa opil,sice nie take,ze som sa za to hanbil,ale aj tak som radsej prestal pit.