Zaujimalo by ma,bez toho,aby som tym vyvolaval nejake negativne reakcie proti zenam,preco su zeny take panovacne?Preco musi muz so vsetkym,co povedia,suhlasit a ked sa postavi na odpor,tak sa zena urazi alebo z toho vznikne konflikt?Preco musi mat zena zakazdym pravdu?A to sa netyka len partnerskych vztahov,ale aj vztahov na pracovisku.Preco by som ako muz mal stale ustupovat,len preto,ze je to zena?
Preco su zeny take panovacne?
Je mi luto,ak sa tu niekto nahodou nasiel,a preto to zacal vsetko chapat prilis osobne.
Myslim si,ze kompromisy by sa mali hladat na oboch stranach,nie len na tej jednej a ze ktokolvek prilis casto ustupuje,prejavuje tym skor svoju slabost nez svoju silu.A ak ten druhy nie je ochotny respektovat aj cudzi nazor,ukazuje,ze nie je hodny kompromisov,pretoze chce len diktovat podmienky.A to rovnako plati tak o muzoch ako aj o zenach.
no paaani moji, mne to tu pomaly pripomina femisticky klub....reno .....su zeny, ktore su panovacne a slepice, aj xlapi, ktori su neskutocne tvrdohlavi a neustupia, tak jak ty, ale myslim, ze to je pre teba len plus, lebo si nenexas skakat po hlave....len raz za cas treba robit kompromisi :P a nie kazda zena je panovacna...iba tie, ktore mali v zivote vsetko, ktorym nic nexybalo a ktore sa pohybuju vo vyssix spolocenskyx kruhov....pravdaze cest vynimakam... :o)))
myslim ze by sa mohla tato tema uzavriet pretoze to nemdopadne dobre.vsetci mame svoje klady i nedostatky.a malokto hlada chybu v sebe.lahsie sa hlada v druhych.a co niekto pri tejto teme mysli ako srandu iny moze pochopit ako urazku.takze reno akosi zacal tak i skonci tuto temu a nedaj sa si chlap!
zena tazsi zivot ma, bezpochyby, lenze su aj zeny, co velmi dobre vyuzivaju svoje zbrane a tym je celkom fajn. kazda zena je trochu panovacna, ale zas nie sme furie (teda ako kto). kedysi som bola na strane zien ale teraz, ked vidim, kolko trafenej hydiny beha po svete, tak neviem neviem
Nemyslim, ze je to panovacnost..jednoducho si v kolektive, ktory je ,,vacsinovy" a proste ta prehlasuju. Nie vsetky zeny su tvrdohlave a neustupia - tak isto, ako nie vsetci muzi
Mia,keby si pozorne citala to,co som napisal,tak by si pochopila,ze prave ja patrim k tym muzom,ktori neradi ustupuju a vzdavaju sa svojich nazorov.Lenze tym,ze si stojim za svojim a dostavam sa do konfliktu s druhou stranou/zenskou/,stavam sa neziadanym,mozno si ziskam vecsi respekt,ale zaroven aj odstup.Mam skor pocit,ze zeny si skor hladaju takych muzov,ktori im budu "zobat z ruky",ako takych,ktori sa im postavia na odpor svojimi nazormi.A vobec som netvrdil,ze zeny su nejake sliepky,takze mi to neprisudzuj.Myslim si,ze som dost tolerantny a vnimavy,ze si ich vazim,ale nie som ochotny nechat so sebou zametat,preto sa s nimi dostavam do nejakych konfliktov.
reno,chyba bude asi v tebe,nie v zenach okolo teba.Si slaboch,das so sebou zametat,nedokazes si presadit nazor.Nie si silna osobnost,co vie vzbudit trocha respektu.Ja,ak mam svoj nazor,nezmenim ho,ak som o nom presvedcena.Takze,trocha na sebe popracuj a nebudes nas vnimat ako sliepky,zrejme sa mas co od nas ucit!
Akoze som mlady. Budem mi 18, ale prepac, cielov mam v zivote tolko ze az. Zo dna na den nezijem, pretoze uvazujem co bude v buducnosti. Som cielavedomi. A TO VELMI!!!
Nuž ženy riešia veci emocionálne a chlapi racionálne. možno aj preto. a to, že žena ma ťažší život je poriadna blbosť. každý má taký život, aký si spraví.
Ano,mame lahsi zivot,asi preto sa muzi dozivaju o niekolko rokov menej ako zeny.Ale to je uz asi o niecom inom.