Preco su zeny take panovacne?

Príspevok v téme: Preco su zeny take panovacne?
reno

Zaujimalo by ma,bez toho,aby som tym vyvolaval nejake negativne reakcie proti zenam,preco su zeny take panovacne?Preco musi muz so vsetkym,co povedia,suhlasit a ked sa postavi na odpor,tak sa zena urazi alebo z toho vznikne konflikt?Preco musi mat zena zakazdym pravdu?A to sa netyka len partnerskych vztahov,ale aj vztahov na pracovisku.Preco by som ako muz mal stale ustupovat,len preto,ze je to zena?

izabelka

A KTO TI KAZE USTUPOVAT MOZNO TA CHCU DOTLACIT DO POSTELE HIHIH TAK SA POSTAV NA ODPOR UVIDIS CI MAS NA TO LOOOOOOOOOOL

and

Nie su panovacne,su mozno len ine.A nemusis so vsetkym suhlasit.Preco by si mal.Muzi su z Marsu zeny z Venuse poznas taku knihu?

agina

Reno zrejme si mal nejaku zlu skusenost, ale nie vsetky sme take. Chvalabohu:))))))Urcite by som nechcela mat vzdy posledne slovo.

milli

Aby nedošlo k nedorozumeniu - dominantnosť a panovačnosť (napr. v manželstve) sú dve rozdielne veci, ale ľudia si ich často zamieňajú.

milli

Myslím, že panovačnosť je vlastná ľuďom ako takým a nevyberá si vek ani pohlavie, aj keď muži majú asi väčšie sklony do nej upadnúť. Na druhej strane je pravda, že sú manželstvá, kde dominantnú rolu preberá manželka, pretože muž sa na to necíti, alebo nechce prebrať túto pozíciu. Dominantnosť však nesmie prejsť do panovačnosti.

frontman

reno, zeny maju casto pravdu, aj ked sa to muzom vobec nezda. takze najprv poriadne zvaz, co ti hovoria, aj ked je to tazko, kedze zeny sa casto len vykecavaju.
ale neustupuj im, ak mas svoj nazor, zeny si cenia muzov, ktorych nevedia ovladat :)

mia

reno,mne napriklad imponuju muzi,co si stoja za svojim nazorom a neprikivuju hlavou kazdemu,len aby bol pokoj.Ak s tebou niektore nesuhlasia,kasli na ne.Ale je nas mnoho,co si rozumieme viac s muzmi,ako s babami.Nie sme vsetky take,ako nas opisujes,to ma trocha vytocilo.Treba len vediet s kym sa o com pustit do debaty.Najlepsie su temy o nicom,iba,bla,bla,bla.Aspon v robote.Ak si ine zeny nestretol,iba take,ake tu opisujes,tak preto si myslim,ze je chyba v tebe.Tak,uz som sa dost vykecala.