Zmena gynekologa - ako?

Príspevok v téme: Zmena gynekologa - ako?
Melvi

Ahojte,potrebujem surne poradit :-/ Moja gynekologicka zrusila ambulanciu a podlla sestricky je moja karta vo VÚC. Mam surny problem a preto potrebujem najst novu lekarku a ta mi vypisala ziadanku ktoru mam poslat do VUC aby tu moju kartu poslali im. Lenze ja neviem co je to VUC a na nete nic nemozem najst a uz vobec nie ich adresu-a telefon. Prosim poradite mi? nejaky link na to vuc,popripade tu ich adresu a tel cislo-najprv musim zavolat ci je tam vazne moja dokumentacia,nie ze ziadanku poslem bohvie kam :-/ Prosim je to surne :( Dakujem za odpoved.

Melvi

Tak uz som to nasla,zavolala som na zopar miest a dostala odpoved. Kto by tiez chcel a hladal posielam link kam som info ulozila a dala na net na stiahnutie emoticon Dufam ze vam pomoze ako aj mne. uloz.to

1_Henrieta

Takže si vlastne viete vybaviť všetko v mieste bydliska v BA.
Pokiaľ máte už žiadanku vypísanú, stačí napísať jednoduchú žiadosť a to v zmysle toho, že momentálne ste bez zdravotníckej starostlivosti a potrebujete svoj prípad doriešiť tak ich žiadate o doriešenie Vášho problému.
Pokiaľ lekár ukončil svoju činnosť tak je zo zákona povinný odovzdať zdravotnú dokumentáciu na VÚC, takže nemusíte mať obavy z toho, že budú z Vás "vedľa". Svoju žiadosť adresujte na odbor zdravotníctva.
Pokiaľ máte možnosť môžete žiadosť aj vziať rovno do podateľne, žiaľ telefonicky a mailom nič nevyriešite.
Ak máte otázky, resp. potrebujete pomoc, kľudne sa ozvite.

Melvi

Neviem ci to moze byt vazny problem vobec... ale aj tak potrebujem novu lekarku,a nikto iny ma nevzal. Nasla som si podla svojho okresu blizko mojho domu cez znamu osobu. Pohotovost nepotrebujem. Takze sa to vola vyssi uzemny celok... dakujem.A ako dalej potom? :D som z bratislavy-ruzinov 2.

1_Henrieta

Dobrý deň,
VÚC znamená vyšší územný celok a záleží od toho pod ktorý spadá ten Váš okres.
Pokiaľ máte vážne problémy môžete navštíviť hociktorého gynekológa v mieste bydliska a on by Vám mal novú kartu vystaviť.