Ja "chodím" na tento portál zdravia len v zime. Tak že ked niekomu niečo poradím tak má šťastie povedal by som že som, sa zastavil práve u neho.
Vyznieva to chválenkársky , ale ako ťa mám presvedčiť aby si mi uveril , že to čo ti poradím ti pomôže. Mám už kopec rokov, a od svojej mladosti som nemal nijakého koníčka ( aj ked som výborný v o viacerých športoch) okrem získavania vedomostí o zdraví. Východné fylozofie , sledujú človeka od jeho maldosti aby pri prípadnej chorobe vedeli správne zareagovať. Povedzte mi, kedy ste videli svojho lekára že by sa hrabal vám v karte , čo všetko ste prežili?! Skoro nikdy.
Dobre stačilo. Viem ,že to čo som práve opísal čitatelia nepochvália. Nevadí. Ty len ver , že to čo ti poradím ti pomôže . Ja som o tom presvedčený. Vlastne ani inú šancu nemáš , pretože ,pre do mnou ti nič rozumné neporadili.
Tak že ideme k veci. Je to veľmi jednoduché: 1.- Do svojho jedálnička často zaradíš mlieko, a rohlíky biele, s cukrom. Nič viac od teba nepožadujem. 2,- Žiadné cvičenie , žiadné behanie -naopak - veľmi veľa spánku aj cez den odychovať ,- vylihovať.Možno ti tu bude niekto oponovať , že ne zdravo som ti poradil to je pravdea ale si mladý nič sa nestane, ked budeš viac odychovať. Zase na druhej strane aby si nechcel podrásť z "večera a do rána" a budeš jesť len to ! To už naozaj by ti mohla zlýhať podežaludočná žlľaza od nič nerobenia by ti cukry vôbec sa nespaľovali v tele a mohol by si dostať cukrovku na to pozor!Občas si môžeš dať skontrolovať cukor ak by bola hladina vysoká tak, bud ubrať na cukru alebo viac sa pohybovať rozumieme si? Fajčenie vôbec nepraktizovať je to nebezpečné pri tejto strave! a škodí to na rast!
Mäso obmedzovať -- dva krát do týždna stačí jest mäso.Tak isto soju ryby nejesť, a malo soliť So presvedčený že vyrastieš, aj keby si akú genetiku mal. Raz mi môžno podakuješ. ale pozor nepreháäj to !