Ahojte, pred 3 rokmi som na madarskej psychiatrii absolvovala elektroliecbu /9x/
bola som hrozne unavena na oddeleni som zaspavala na terapie a stav sa mi nelepsil...predstierala som zlepsenie stavu a pustili ma domov...po dvoch tyzdnoch ma mama poslala naspat ale uz som bola na sk-nastastie...tam mi nasadili haloperidol 1-1-1, timonil retard 1-0-1 a prothazin 1-0-0 co dodnes nechapem...tam som takisto zaspavala na terapie a bola som cela rozbita, kavu som v tom case vobec nepila... po troch rokoch som isla opat do madarska na psychiatriu a tam mi davali tisercin 2-0-2, postupne mi ho znizili na 0-0-1 a unava presla, lebo som zacala kavickovat proste rano nalacno kava, po ranajkach kava, po obede kava, po terapii kava a fungovala som... teraz som uz doma, ALE som stale unavena, spim poobede od 13:00 do 16:00, potom neviem zaspat ani do 1:00 a potom zaspim a vstanem o 11:00 a tak dookola...som na invalidnom dochodku, mam prerusene studium, ale chcem sa vratit na skolu-pedagogicka socialna akademia, ale neviem, ci to s tymto spankom vydrzim... na kontrolu mam ist o dva tyzdne a uz teraz sa chcem ucit, ale nejde mi to, lebo po par minutach sa mi zatvaraju oci!! velmi mi na tej skole zalezi, nechcem z nej odist, ale jednoducho nevladzem!!!
neviete, ci by som nemohla uzivat nejake lieky na spanie na noc aspon okolo tej 22:00 aby som sa zobudila povedzme o 6:00? a poobede nespala?
lebo ak to takto pojde dalej tu skolu fakt nedokoncim a skoncim doma ako psychicka troska...zakazdym pri zaspavani aj po zobudeni placem ze som taky slaboch ze neviem ani ovladat moj biorytmus, ze som unavena aj ked ziadnu tazku pracu nevykonavam, stale mam pocit, akoby cely svet isiel mimo mna a ja cely zvysok zivota prespim v snoch
please HELP!!!