Chudé nohy, ruky, tvár, hruď, ale brucho a boky mám ako sud, je to jedlom?

Príspevok v téme: Chudé nohy, ruky, tvár, hruď, ale brucho a boky mám ako sud, je to jedlom?
Aljaška

ahojte :)) Mám 16 rokov a som už pol roka vegetariánka. Vážim okolo tých 49-50 kíl a 160 cm :) od 8 ročníka som si začala viac uvedomovať svoju postavu a ako sa cítim vo svojom tele. Bola som dievča s kilami naviac slušne povedané :) A tak som schudla dosť rapídnym spôsobom lenže potom to niekde zastalo. Mám chudučké ruky a kolená s členkami sú kostnaté taktiež mám viditeľné kľúčne kosti aj lícne lenže moje boky a brucho mi robia veľké problémy.pretože si netrúfnem na obtiahnuté veci hlavne kvôli bokom.Mám dosť malé prsia. Jem veľa sladkého ale aj keď som toľko sladkostí nejedla bola som na tom takto. S vegetariánstvom som začala experimentovať od 8 ročníka čomu sa domnievam,že som tak schudla. mám prestať jesť toľko sladkostí? na cvičenie veľa času nemám pretože ako prváčka na strednej musím makať :) Mám pestrú stravu jem rôzne jedlá z tofu, sojou na rôzne spôsoby zeleninu a jem strašne veľa banánov a jabĺk milujem ich :)) poradte mi prosím :))

odpovedam

vola sa to skryta obezita. experimentovanim so stravou si si spalila svalovu hmotu, nie tuk... preto tie chude koncatiny a velke brucho (s usadenym tukom). neviem, co ta viedlo k vegetarianstvu, no ak chces mat peknu postavu a dostatok bielkovin na regeneraciu, tak jedz vyvazene - cize aj zivocisne produkty. rastlinne bielkoviny su velmi tazko vstrebatelne pre cloveka - soja menej nez 10%, navyse obsahuje antinutrienty - latky zabranujuce vstrebavaniu zivin. zo sladkeho sa ti tak uklada tuk na bruchu.

ovocie, ako nizsie pise zuzi74, jedz samostatne, nemiesat a uz vobec nie s bielkovinami. prestan jest sladkosti a buduj si cvicenim svalovu hmotu. ta ti spali nadbytocne kalorie, tuk pojde dole a vyformujes sa. akakolvek jednostranna strava zmysel nema, su to len modne vystrelky. jedz vyvazene a nehladuj.

zuzi74

Presne tak, vela jablk ta moze prilis nafukovat. Ovocie najlepsie nalacno pred jedlom, nechat vytravit a potom jest. Ked uz po jedle, najlepsie aspon s odstupom 1 hodinu. Nikdy nemiesat ovocie s jedlom.

michael 1

Robíš samé hluposti. Ani jablká , ani banány nie sú vo veľkom množstve zdravé - skôr su povedal by som až nebezpečné - môžeš vážne ochorieť. A ked ktomu priradíme ešte sladkosti tak to je vážne nebezpečné.Odporúčam jedno jablčko denne do obeda medzi jedlami nie z jedlom alebo po jedle! Banány teraz v zime vôbec nejezd!Pri takejto strave samozrejme že schudneš, ale brucho môžeš mať stoho že ti kvasí cukor+ jablká --" no prirodzený sudok pre pálenicu" tak že sa ti robia zrejme plyny, čo ti udržuje takto vyfuknuté brucho. Samozrejme su niektorí ľudia ktorí
maju takéto predispozcie mať taku postavu, ale to nebude asi zrejme tvoj prípad podla toho čo si tu uviedla.Sladkostí si môže človek raz za čas dopriať, ale si ich musí zaslužiť.TJ pri veľmi vyčerpavjúcej práci.Nechcem uraziť teba, ani vegetarianov. Ale pozri sa na kravu tá je tiež vegetarianka - prizri sa na nu lepšie čo vidíš? samé kosti a veľké brucho tak sa potom nečuduj že čo sa stebou deje. s pozdravom Michael 1