ja som ten zvlastny pocit dostala uz pred rokmi, ze z nicoho nic take blbe pocity, ze nieco nie je v poriadku a nevedela som co a uz som sa toho nemohla zbavit, pripisujem to nejakemu "prebudeniu" alebo ako to nazvat. Zrazu sa mi zacalo zdat, ze aj to slnko v lete hoc je teplo nejak slabo svieti a tak, stale zahmlena obloha akoby v opare, zacala som si to vsimat, potom som sa docitala o chemtrails a inych zlych veciach, ako spominal aj RNG a zas ma to len zacalo utvrdzovat v tom, co som citila. Zacala som sa toho bat a mat pocit ohrozenia, strach o seba, ludi, Zem, co bude, nakupovala knihy ... Vyhodila som vsetky tie konspiracne knihy, lebo by som sa z toho asi zblaznila, nesledujem spravy, vyberam si programy, pri ktorych sa uvolnim, nebavim sa s ludmi o zlych veciach, najradsej mam samotu. Uz ked si vsimnete aj ludi po hypermarketoch, chodia mnohi ako zombici, bez duse, nikto nie je spokojni, kto je optimista v tejto dobe, ten je povazovany za blazna v spolocnosti, vseliaki uzernici , zlodeji sa maju stale lepsie a dobri ludia cim dalej viac trpia. Clovek to musi prestat vnimat globalne a utvorit si svoj vlastny svet, pohodu, vyberat si do zivota len dobre veci, aj ludi a nevenovat pozornost negativnym veciam. Akoze podla tych konspiracnych knih by sme si mali asi pokupit vsetci chalupy na lazoch, zasobu dreva, potravin, vykopat velke pivnice apod. aby sme prezili a pocitat, ze ked sa zosype system, nebude elektrina,voda z vodovodu, ropa, bude hlad a este bojovat s votrelcami z mesta, ktori budu v panike hladni, smadni chodit a rabovat...Mozno to tak bude, mozno nie, netreba panikarit, ale takisto verim, ze podla bozich zakonov je vsetko ako ma byt a vseliaki duchovni mudrci vravia, ze vela dusi sa snazilo narodit na svet prave do tejto doby z isteho dovodu velkych zmien, ktore sa deju a udeju a nie je nahoda, ze sme prave tu a teraz my a najlepise co mozeme urobit pre seba je zahrnut svoje srdcia a mysle laskou za kazdu cenu a nepodliehat zlym myslienkam z toho, co sa vo svete deje, lebo na co myslis, to sa ti stane, ci uz v dobrom, alebo v zlom a ze v tejto dobe to plati 100 nasobne. celkom tomu zacinam verit, lebo u mna to naozaj dost funguje cim dalej tym viac..