mala som hrozný sen, mám pocit, že v blízkej dobe sa stane niečo veľmi zlé vo svete
nikdy sa mi nič podobné nestalo, som z toho podráždená, má niekto s tým skúsenosť?
mala som hrozný sen, mám pocit, že v blízkej dobe sa stane niečo veľmi zlé vo svete
nikdy sa mi nič podobné nestalo, som z toho podráždená, má niekto s tým skúsenosť?
Tak dnes tu budem za blbecka, ktory na mnohe prikyvuje, ale velmi sa mi paci prispevok od Lucky. A mam pocit, ze sme citali podobne alebo dokonca rovnake knihy :-)
Aj odo mna tu bol tak rok dozadu prispevok o tom ako sa treba zabezpecit v pripade rozpadu spolocnosti ale jedine co sme urobili bolo, ze sme si nakupili kvalitne oblecenie a obuv v pripade zeby sme boli nuteni stravit niekolko dni v prirode :-D Ale to su veci co bezne vyuzivame aj teraz. Takze nemame ziadnu podzemnu tajnu pivnicu plnu jedla a nabojov :-D
Lucka, ta cast o tom ako sme si vybrali narodit sa prave tu a teraz nemusi niekomu "sadnut", ale ja sa s tym stotoznujem a verim tomu. Snazim sa vzdy si na to spomenut ked riesim v zivote cosi zlozite alebo narocne....poviem si- ved si si to sama takto priala a vybrala :-)
ja som ten zvlastny pocit dostala uz pred rokmi, ze z nicoho nic take blbe pocity, ze nieco nie je v poriadku a nevedela som co a uz som sa toho nemohla zbavit, pripisujem to nejakemu "prebudeniu" alebo ako to nazvat. Zrazu sa mi zacalo zdat, ze aj to slnko v lete hoc je teplo nejak slabo svieti a tak, stale zahmlena obloha akoby v opare, zacala som si to vsimat, potom som sa docitala o chemtrails a inych zlych veciach, ako spominal aj RNG a zas ma to len zacalo utvrdzovat v tom, co som citila. Zacala som sa toho bat a mat pocit ohrozenia, strach o seba, ludi, Zem, co bude, nakupovala knihy ... Vyhodila som vsetky tie konspiracne knihy, lebo by som sa z toho asi zblaznila, nesledujem spravy, vyberam si programy, pri ktorych sa uvolnim, nebavim sa s ludmi o zlych veciach, najradsej mam samotu. Uz ked si vsimnete aj ludi po hypermarketoch, chodia mnohi ako zombici, bez duse, nikto nie je spokojni, kto je optimista v tejto dobe, ten je povazovany za blazna v spolocnosti, vseliaki uzernici , zlodeji sa maju stale lepsie a dobri ludia cim dalej viac trpia. Clovek to musi prestat vnimat globalne a utvorit si svoj vlastny svet, pohodu, vyberat si do zivota len dobre veci, aj ludi a nevenovat pozornost negativnym veciam. Akoze podla tych konspiracnych knih by sme si mali asi pokupit vsetci chalupy na lazoch, zasobu dreva, potravin, vykopat velke pivnice apod. aby sme prezili a pocitat, ze ked sa zosype system, nebude elektrina,voda z vodovodu, ropa, bude hlad a este bojovat s votrelcami z mesta, ktori budu v panike hladni, smadni chodit a rabovat...Mozno to tak bude, mozno nie, netreba panikarit, ale takisto verim, ze podla bozich zakonov je vsetko ako ma byt a vseliaki duchovni mudrci vravia, ze vela dusi sa snazilo narodit na svet prave do tejto doby z isteho dovodu velkych zmien, ktore sa deju a udeju a nie je nahoda, ze sme prave tu a teraz my a najlepise co mozeme urobit pre seba je zahrnut svoje srdcia a mysle laskou za kazdu cenu a nepodliehat zlym myslienkam z toho, co sa vo svete deje, lebo na co myslis, to sa ti stane, ci uz v dobrom, alebo v zlom a ze v tejto dobe to plati 100 nasobne. celkom tomu zacinam verit, lebo u mna to naozaj dost funguje cim dalej tym viac..
Deria, ja s tebou napriklad suhlasim lebo sila myslienky je obrovska...ale prave preto, ze nezavisle od seba ma velmi vela ludi tieto myslienky, ze ludia citia, ze je "nieco vo vzduchu", prave preto sa tieto myslienky mozu casom "zhmotnit". Co si samozrejme ja napriklad neprajem :-( Prave preto sa snazim mysliet pozitivne a nabadam na to aj ludi z okolia...nech si zbytocne neprivolavame len tie zle veci ale aj tie dobre...najma tie dobre
sokrates o demokraci: Mladí budou chtít práva starých, ženy budou chtít práva mužů, a cizinci budou chtít práva občanů, a demokracie jim to dá. Zločinci budou chtít obsadit veřejné funkce, a demokracie jim to umožní. A až zločinci demokracii nakonec ovládnou, protože zločinci od přírody tíhnou po pozicích moci, vznikne tyranie horší, než dovede nejhorší monarchie anebo oligarchie.
Mocni sveta, dnes viacmenej zjednoteni potajme za oponou vo svetovlade nie su len americania, a malokto z nich je vlastne len obcan jedinej krajiny. Takze aj ked v Europe lubia vsetko hadzat na Ameriku, ti isti mocipani diriguju aj EU aj ine krajiny na svete pomocou bank, svojich nastrcenych ludi, akcioveho trhu, a mocou cez priemysel, ktoreho cast maju pod svojou kontrolou a samozrejme patenty a vyvoz/dovoz, z ktoreho maju nesmierne prijmy.
Tito ludia si namyslaju, ze su o mnoho stupnov nad ostatnymi, ze na nich ziadne zakony ani moralky neplatia a ich jediny ciel je za kazdu cenu zvysit svoje prijmy a moc nad svetom, vcitane vyvolavania vojen a vsemosneho skodenia masam. Nie je nic nove, ze uz vyse 100 rokov sa snazia znizit populaciu sveta na 500 milionov a su ochotni na to pouzit hoci aj vojny, chemikalie, lieky, nakazy, geneticky modifikovane materialy ci uz v medicine alebo potrave.
Popritom ale musia zostat v tieni, tj vsetko to konaju cez druhych ludi a sami, ked ich vobec svet pozna vystupuju ako dobrodinci.
mobilll, pozrela som si casti z toho, myslim ze som od tohto cloveka uz nejake video videla-hovoril o tom ako su ludia zhypnotizovani mediami...pripomenulo mi to fakt ze nemam uz asi 5 rokov televizor...pamatam si ked som bola v Holandksu a povedala som ze nemam televizor, kazdy jeden kamos sa mi pokusal darovat svoj stary ked si siel kupit novy...mysleli si ze nemam televizor preto ze nemam peniaze-ja som ho nechcela lebo som nechcela zmanipulovane spravy a chore reality show
prestan sa pred spanim prezierat.to by mohlo zabrat...
sewie, ak mas par minut casu, pozri si to video, co som sem hodila. bude ti jasne, preco je take tazke, aby sa ludia prebudili.
Ludstvo si zvolilo velmi "sialeny" system fungovania...v ramci "demokracie" davame moc niekolkym jednotlivcom, ktori urcuju skoro vsetko v nasich zivotoch...odkial sa dovazaju a kde sa vyrabaju nase potraviny-z coho su zlozene a o com nas budu informovat z coho sa skladaju a co nam zataja, ...co sa budeme ucit, k akym informaciam sa dostaneme kazdy den a k akym nie...dokonca nam mediami vtlacia "hodnoty"-uuu ide leto-zacnime chudnut-nic ine vas nema zaujimat, iba dieta podla J LO...a co je teraz zaujimave vo svete? Hviezdy z panelaku isli na dovolenku-wow! novinka dna! a potom dalsie novinky-same vrazdy, klamsta podvody-len aby sme si "uvedomili" ze svet je hrozny a "vsetci ludia" su zli...tak budme aj my-a takto vymyte hlavy predsa nie je tazke presvedcit o tom ze je treba prevrat-hoci aj vojensky...ludia uz davno nie su slobodni...
Slobodna " Človek človeka zničí svojou chamtivosťou, ktorá sa stáva bezodnou. Vojnu začnú vždy dvaja muži s veľkými egami, ktorí sa nevedia dohodnúť a ľud trpí, bojuje, umiera za nich a v podstate ani sám netuší prečo." -plne s tym suhlasim
Miliardy ludi sa necha ovplyvnit sialenym napadom a zvratenymi hodnotami ucitych "mocnych skupin" ci jednotlivcov...
Je mi zle z toho ako maju ludia pokrivene hodnoty-zenu sa za peniazmi mocou...pritom si neuvedomuju ze kazdy jeden co takto kona prispieva k upadku...ak by sme sa vsetci rozhodli ze taketo spravanie nie je ok, nema nas kto ako zmanipulovat! ak by sme si uvedomili co je skutocne podstatne, par zatemnenych mozgov na nas nemoze siahnut...
ak nechceme katastrofu kazdy by sa mal pozriet sam na seba a zacat odtial. Nazvite ma blaznom ci utopistom, ale ludstvo sa neprebudi, dokial sa neprebudi kazdy jeden z nas...