Predtucha - prichádza III. svetová vojna

grgprd

Problem je v tom, ze ludia su uz nakazeny zlo. Ak vidia, ze zlodejom, klamarom, podvodnikom sa ovela lepsie dari, tak sa tak zacnu spravat aj oni-ony. Lebo je to jednoduchsie a pohodlnejsie. Jeden taky ch.j dokaze nakazit 10-100 ludi. Je to horsie ako ebola. A takych pi.usov je vsade neurekom. A hlavne pi.usiek, co si myslia, ze cely svet je tu kvoli nim.

michael 1

Reagujem doubledok ano všimol som si, a raz bude a rusko v unii tomu verím ak to pôjde mierovou cestou
nepochopili sme sa.Na expanziu nepotrebujeme predsa zbrane do
východnej europy

tasty dakujem

mamľas.- tá druha polovica bola oveľa lepšia, -ale vypadol mi internet, a celý príspevok bol vháji. Tak som to naklepal ešte raz a už som na to nemal nervy, aby to malo hlavu aj pätu.

-pravopis ma nikdy nebavil a o pol
noci už vôbec nie
-ak by sa spojili europa a rusko , bola by to najlepšia investícia do buducnsti na svete pre europu. A to niekomu prekáža . Skuste uhádnuť komu.
"Vraj Turecko sa chcelo dostať do EU , ale vraj je na čele žena tak nejdu.

Podla toho čo sa deje v EU ani sa im nečudujem.mimochodom , nedovolili pristávať vojnové lietadlá na tankovanie , pre bombardovanie ich susedov , a pri tom sú v nato. Keby to tak išlo o nás, myslíte si že aj u nás by to tam bolo?

mamľas

michael ta prva polovica tvojho dlhokanskeho prispevku, kde si sermoval krestanstvom a islamom, to mi liezlo na nervy.
ten "druhy sudok", to uz malo hlavu a patu a hlavne s tym suhlasim. nebyt par pravopisnych chyb, ktore ma vzdy troska zdezorientuju, vystihol si to ekonomicky aj politicky racionalne.

doubledog

Michael, ty si si vazne nevsimol, ze expanzia do vychodnej europy je zakladom ruskej zahranicnej politiky uz minimalne 300 rokov?

michael 1

"východ povstane proti západu, a západ ho nepremôže" Takto zneje prvá veta 3 sv. vojny.Dalej o tom písať nebudem pretože nechcem tú nikomu robiť zlú náladu.
napíšem ale niečo iné čo by sme si mali všetci uvedomiť.
Najväčšieho človeka na Zemi považujem Ježiša krista. Prečo? ani nie preto že robil zázraky.
naučil nás jednu modlidbu .Otčenáš....
Tí ktorí ju poznáte viete dobre , že na konci tejto modlidby je... a neuved nás do pokušenia... Teda Boh nás môže uviesť do pokušenia ak tomu dobre rozumieme boh nás môže zbaviť zlého ako sa dalej v tej modlidbe modlí.Kedy nás Boh vlastne môže uviesť do pokušenia , to on nás nemá rád? Nie-- má nás rad, ale ked nedodržiavame jeho príkazy a nariadenia (teda hrešíme nemyslím teraz nadávky)tak nás nechá pôsobiť, a my sa rútime do hotovej katastrofy, na ktorej ON nenesie žiadnu vinu.
Je kopec ľudí pokrstených, a božie zákony maju tak povediac na háku.
Moslimovia svoj korán oveľa viac dodržuju, a nemaju rád kresťaanov nie stoho dôvodu že veríme v krista ale preto že nám nič nie je sveté. Preto by boli najradšej zrejme keby kresťanstvo nexisatovalo pretože miliony ľudí sa takto ruti a snim aj celý svet do záhuby.
Že ako hrešíme? pripomeniem len sedem hlavných hriechov. Pýcha- lakomstvo, smilstvo,- obžersvo- závisť,- hnev ,- lenivosť.Toto sú hlavné dôvody prečo ľudia musia trpieť.
Teraz trochu z iného sudka."Východ povstane proti západu...
Len idiot dáva sankcie štátu ktorý má najväčšie ložiska ropy a plynu
len idiot dáva sankcie štátu ktorý má nukleárne zbrane ktoré podľa vedcov nebudu prekonané do roku 2O40(niekde som čítal)
len idiot dáva sankcie štátu ktorý vyhral sv. vojnu a oslobodil europu od fašizmu
len idiot dáva sankcie štátu ktorý je obchodný partner -odberateľ a má čím platiť
len idiot dáva sankcie od ktorého sme závislý na rope a plynu.
Len idiot dáva ruský plyn na ukrajinu ked sám ho neťaží
Takým idiotom su europania ked si to všetko nechaju ľubiť.
a na koniec len idiot môže uveriť takým nezmyslom že kvoli "možnej expanzii" rusov potrebujeme do vychodnej europy viac zbraní.
Pýtam sa kvoli čomu sa budu expandovať-- čo nemaju rusi
Ropu? Plyn? Zem ?- su preľudnená krajina? Dobrý gazda vie,- Tam kde je veľa sena či slamy môže vzniknuť ľahko požiar. Už dávno mali vyjsť do ulíc europana a zastaviť toto šialenstvo-- tento nezmysel.Rusi potrebovali Krym kvoli svojej bezpečnosti nie kvoli ekonomickým záujmom.Ešte stále sme optimisti ked nič proti tomu nepodnikneme len sa na to bez hlavo dívame že za nás to niekto vyrieši? No ked sa toto vyrieši tak to bude v šučastnosti považovaný mnou za jeden ježišových zarkov!
A na záver ešte jeden postrech. Vraj treba veriť v optimizmus. Vrávím . V dnešnej dobe je oveľa nebezpečnejší optimismus než pesimizmus.Nechať v šetku zodpovednosť na ľudí ktorí za to beru nehorázne peniaze je veľký risk.

janieee

A ste si teda isti? Lebo tak vezmem pozicku z banky a idem na seychely si to este trosku uzit...nebudem na koniec cakat na sk...

uj55445

Bola raz jedna dedina a v tej dedine žil starý Štefan Labuda. No, v dedine ani tak nie pretože on žil na jej samom konci. Odtrhnutý od všetkých a od všetkého, ale on bol spokojný a nažíval si tam v tom malom domčeku na konci ničoho na krížnej ceste. Dedinčania sa Štefanovi stále posmievali, že čo si nepostaví nový dom lebo že vraj tá jeho chalupa už dlho nevydrží, ale jako by on mal srdce svoje hniezdečko opustiť, keď v ňom sú spomienky na otca a mamu. Dom večne opravoval, látal diery a podopieral zvalený roh. Vždy keď niečo opravil tak sa problém objavil na inom mieste. Jedného dňa sa rozhodol, že opraví strechu aj tak spravil a keď nastali dni kedy len lialo ako z krhly bol Labuda rád, že môže byť v suchu a, že mu do domu konečne nezateká. Akosik sa už začal nudiť. Už tak veľmi nepršalo, len tak trošku mrholilo. Vonku hmla, chladno a do toho celkom dosť fúkalo. Išiel sa pozrieť na obilie a pšenicu ktorú pestoval, ale nič dobré z nej už nebude po tých dažďoch. Labuda bol zúfalí mysliac si, že nemôže byť ešte niečo horšie ako toto. Veľmi rýchlo si uvedomil, že áno. Jeho dom bol pokrivený tak ako nikdy pokrivený nebol. Nová strecha zničená a všetka jeho snaha vyšla na zmar. Po tých rokoch čo sa snažil držať ten domček ako tak pri živote je zrazu fuč. Za to všetko mohol čert, teda vietor tak ho totižto Labuda nazýval alebo si naozaj myslel že mu prišiel dom čert zničiť. Rozplakal sa ako malé dieťa ktoré ktoré zablúdilo v tmavom lese a nevedelo nájsť cestu späť.

Nuž tak to je. Človek je voči prírode tak malí a niekedy si snáď aj myslíme, že sme len také bezvýznamné figúrky pohodené s ktorými sa osud len tak hrá.

MultiLevel

Double, rozumiem ale predsa len, clovek vidi okolo seba ludi, ktori trpia, ktori ziju fakt na hranici...alebo je hrozne vidiet trpiace dieta, dieta, na ktorom je pachana nejaka nepravost, ak trpi niekto blizky, boli to aj nas..a pritom je to vsetko o tom, ze dana osoba si to vlastne vybrala odzit. Chapes, je to ciste psycho a nepochopitelne v situaciach, ake opisujem :) Ale mas pravdu, aj napriek tomu, ze clovek si takto vysvetluje fungovanie tohto sveta, este to neznamena, ze nebude nijak reagovat
Maoam, ano, chapem :) Ten priklad o tyrani som tu dala len preto, ze som videla prave jedno nove video, ktore sa siri netom. Pestunka brutalnym sposobom tyrala dieta. Prislo mi z toho neskutocne zle. A vtedy mi napadlo, ze ci je to skutocne tak, ze si dusa prial prezit niekedy nieco take....Cize to bola len taka uvaha nad tym videom, inak nemam s tyranim podobneho razu ziadnu skusenost :) A keby som aj mala, som typ cloveka, co sa az prilis stara do druhych a nejake tyranie by som netolerovala vo svojom okoli...