Double, rozumiem ale predsa len, clovek vidi okolo seba ludi, ktori trpia, ktori ziju fakt na hranici...alebo je hrozne vidiet trpiace dieta, dieta, na ktorom je pachana nejaka nepravost, ak trpi niekto blizky, boli to aj nas..a pritom je to vsetko o tom, ze dana osoba si to vlastne vybrala odzit. Chapes, je to ciste psycho a nepochopitelne v situaciach, ake opisujem :) Ale mas pravdu, aj napriek tomu, ze clovek si takto vysvetluje fungovanie tohto sveta, este to neznamena, ze nebude nijak reagovat
Maoam, ano, chapem :) Ten priklad o tyrani som tu dala len preto, ze som videla prave jedno nove video, ktore sa siri netom. Pestunka brutalnym sposobom tyrala dieta. Prislo mi z toho neskutocne zle. A vtedy mi napadlo, ze ci je to skutocne tak, ze si dusa prial prezit niekedy nieco take....Cize to bola len taka uvaha nad tym videom, inak nemam s tyranim podobneho razu ziadnu skusenost :) A keby som aj mala, som typ cloveka, co sa az prilis stara do druhych a nejake tyranie by som netolerovala vo svojom okoli...