Parazity... liečba na Slovensku

sponka1

vďaka intuicii a rad na internete som sa za tri roky dala do kopy.Bola som na tom zle.Keby som sa nezačala o seba starať a nechala to na zdrav.neviem ako by som dopadla./sedativa,kortikoidy,analgetika/som nechcela.....

mastie

DIACOM, nie je natoľko spoľahlivý ako SALVIA, a tiež podstatnú úlohu zohráva,kto ho obsluhuje..
ak sa budeš držať intuície, ani liečba nemusí byť paušálna t.j. ako u väčšine,záleží od funkčnosti a stavu ostatných telesných orgánov

sponka1

možno budem vyzerať ako hypochonder ale to je jedno.Na diacone som mala zistene škrkavky.Filarie ma zaujimaju z dovodu že mam priznaky,ktore im pripisujem.Nie je to až take zle,berem to z nadľadom....to su len moje dohady.

mastie

asi je to individuálne,čo sa niekoho dotkne nebadateľne u iného môže spôsobiť smrteľné následky,takže tí jedinci potrebujú imunite pomôcť

lombardo1981

Podľa mňa to osie hniezdo nie je. Ide iba o módny trend. Kedysi som sa veľmi intenzívne venovala tropickej medicíne. A budem úprimná... som rada, že žijem v tunajších klimatických podmienkach. Ja som tie choroby videla iba na obráízku, ale brat bol niekoľkokrát v Afrike. A na vlastné oči zazrel choroby, o ktorých sa nám ani nesnívalo.
Postovať obrázky tu nebudem, ale už si sa niekedy stretla s elefantiázou? Čo je dôsledok upchatia lymfatického systému vlasovcom? Ja teda nie. A potom je tu obľúbený obrázok "parazitológov" vlásovca v oku, ktorý sa vyskytuje iba v tropických oblastiach Afriky.

sponka1

lombardo asi som zabrdla do osieho hniezda.Trapi ma to že na Slovensku nie su jednoduche vyšetrenia v zdravot.a aj keď su parazit sa v stolici ukaže možno na x-krat vyšetreni.Horšie je to už s liečbou....

lombardo1981

Keď sa náhodou nakazíš, tak liečba je chirurgická. Odstráni sa púzdro. Lieky ti v tomto prípade nepomôžu. A to hovorím konkrétne o dirfilariách (to sú filárie, ktoré napádajú psi).