Preco to robim?

Príspevok v téme: Preco to robim?
Perlorodka

Preco ked mam popraskanu kozku na perach a odstavaju mi z nej take jemne kusky tak mam nutkanie a aj to robim si trhat ich? Chytim a taham a paci sa mi ako sa trhaju take dlhe kusky tej jemnej kozicky po perach. Paci sa mi to ten pocit bolesti a nasledne ked mi tecie krv z pier a pachut tej krvi v ustach. Paci sa mi ako citim bolest pri tahani tej kozky po perach. Citim sa tak prijemne ale po niekolkych minutach ma to prejde a som na seba nastvana ze co som urobila a nevyzeram potom dobre lebo mam dotrhane usta a skrvavene a nerovnomernu kozu. Stipe ma to pri jedeni a pali. Som zrela na psychiatriu? Preco to robim? Preco ten slastny pocit ked to robim? Preco mam dobry pocit z toho ze si takto ublizujem? Ako sa toho zbavit?
Vopred vdaka za nazory

_meno

Ahoj Perlorodka

Tak ono ponorit sa do problemu niekedy znamena ho prehliadnuť.

Možno máš nedostatok vody v tele a tým pádom suché pery.
Čo je za tým, prečo si ich obhrízaš k tomu už nedôjde - je to prejav problému.

Problém samotný je tá voda.

Žužova

Noa ? aj ja mam občas rada ked si sposobujem taku ,,prijemnú bolesť" nieje na tom podla mna nič. pokial si nereže žily alebo iné veci... toto je uplna banalita

Žužova

na psychiatriu lebo si trháš kožičku z pier :D boooože
aj ja to občas robím lebo to nevyzerá pekne ani stým ... alebo si to vyšuchaj nabuduce suchým drsným uterákom a pekne uprav .