Ahojte,prosim prosim poradte!mojho priatela jeho kamarat nechce posluchat,a vzdy op chvili ovisne-on ze sa nevie uvolnit a k nicomu este nedoslo-este ziadnu inu predo mnou nemal,a to vzdy hral machra:)poradte mi,co mam,urobit,aby bol kamarat v pozore:)DAKUJEM!!!!
ked sa mu nechce postavit
no ja si myslim,ze ho vzrusujem,ked uz len pri bozkavani mu stoji,ale ked ide do tuheho tak sa zlakne:(
podla mňa to nemusí byť tým,že by ho nepriťahovala...mal som priatelku pri ktorej mi stál vždy a stále,raz sme si naplánovali spoločnú noc v hoteli,strašne som sa tešil,predstavoval som si čo všetko bude a nakoniec sa mi nepostavil...stalo sa mi to prvý a zatial jediný raz,bolo to hrozné a doteraz to nechápem...
no asi ho nevzrušuješ, nepriťahuješ...
nie nemal-vravim,ze vzdy hral strasne ksuseneho,a ked prislo na krajanie chleba,tak konecna:)ja teda dufam ze sa len boji:)
on bude asi naozaj vystrašený...v tebe určite chyba nebude....mal už pred tebou niekoho?
no dovol:) nie,ja mam dobru postavu,povedali mi to viaceri,ale on hral zo zaciatku machra,ze sa neviemako vyzna a teraz je vystraseny,mozno to bude aj tym,ale popracujem,byvalemu stal hned:)
este je tu jedna zasadna otazka ako vyzeras lebo ked si dajaka oblina tak jasne ze sa mu nepostavi ale zdravemu chalanovi by sa mal postavit stale a netreba mu atmosferu hudbu a neviem co proste je tam daco zle a mal by stym ist radsej k doktorovi ... samozrejme ak tvoj priatel nema uz 78 rokov
určite pomôžu aj pekné slová a príjemná atmosféra...ale hlavne krásna a možno trochu dlhšia predohra a vo vašom prípade snáď bude potrebné aby si ty bola ta aktívnejšia...
to uz tiez bolo,ale stale nic,kamaratka mi poradila,nech ho proste zasypavam samymi lichotkami,nech sa proste uvolni,pomoze aj to?
skús sa mu sním trochu pomaznať...a trochu orálu by ho mohlo postaviť...