Chcela by som sa spytat chlapov, ako by sa citili, keby vedla seba maju fakt peknu a vonavu kamaratku, ktora by ich aj pritahovala. Boli by ste stale spolu a casto by ste len tak spolu lezali a tulili sa k sebe, lezali v polohe lyzicka, hladkali a skrabkali (bez bozkov, či dotykov na intímnych miestach)... ake pocity by ste mali a či by vas to po čase bolelo, keby ste nemohli vyvrcholit.
Ďakujem
Otazka pre chlapov: Maznanie bez sexu - bolí?
Pokiaľ nie ste veľmi mladí a zelení tak by som povedal že je to zaručená metóda ako normálneho chlapa rýchlo nasrať aby ti dal kopačky.
Čítal som aj tvoj prvý príspevok. No maznanie bez sexu nebolí a môže byť v celku príjemné. Či už z dotykmi alebo bez sa normálny zdravý chalan vzruší a príde erekcia pravedepodobne. Erekcia nie je bolestivá je to skôr príjemný pocit. Ak mu s tým "nepomôžeš" tak sa sa stratí a môže aj znova začať. Nie je na tom nič zlé iba sa cvičí. Je to potom len na ňom či sa chce uspokojiť a masturbovať alebo príde polúcia. Rozhodne maznanie nie je škodlivé a takýto nával a odliv vzrušenia môže byť celkom prospešný.
To je idividualne,mne by to vyhovovalo