Ahoojte babulky :) rada by som chcela schudnut , len sa neviem donutit neviem ani co mozem a co nemozem konzumovat. Mam velmi spomajeny metabolizmus rada by som si ho zrychlila neviete ako? Nemam ziadne zdravotne problemy, v tele mam vela vody. Nejake rady na chudnutie, stravu ? Plus najde sa tu niekto kto pojde do toho so mnou a budeme sa navzajom podporovat? Dakujem.
Neviem ako mam schudnut + potrebujem partnerku ktora pojde do toho so mnou
Ahoj mia335,si ma moooc potesila,tak kedy zaciname!!??citala som rozne diety,ale ako pise Daduska13213 viem ze je to zivotny styl,ale da sa pritom pekne zhadzovat a mozes jest kedy chces a kolko chces,len aby si spravne dodrziavala skupiny jedal...
ahojte baby, delená strava nie je diéta ale životný štýl.. ak chcete skutočne schudnť prečítajte si a nájdite si najprv viac informácií o tom a potom začnite. možno Vám pomôže toto -odkaz odstránený- je tu niekoľko článkov o doétach a čo papať =). a nezabudnite ani na cvičenie =) .. ja som schudla asi 10 kg ale poto prišla choroba a jojo efekt tak začínam odznova. =( ale už žiadna diéta ale zdravia strava a pohyb =)
Ahoj mina7: ak sa už mandarínka teda neoziva a ty aj ty hľadáš partacku neisli by sme do toho spolu? :))
Ahoj longi.fuuha,mohol by si prezradiť ako si to dokázal??
Ahoj mandarinka9. mam podobný problém ako ty a už dlho sa trápim s mojou váhou.je mi zo seba zle,lebo sa nedokážem sa prestať prejedať.čítala som o delenej strave,nechceš ju začať držať so mnou?
Ahoj mandarínka aj ja hľadám partacku.;)) napis koľko vazis merias a koľko chces schudnúť a pod. Ak si už začala tak by som bola veľmi rada keby som sa mohla pridať.:))
Mandarinka9 mas vobec z coho chudnut???
Nenapisala si tu kolko mas rokov, vysku a vahu.