Priatelovi som nasla kondom v penazenke

Príspevok v téme: Priatelovi som nasla kondom v penazenke
ria maria _K

Dobry den,
ani neviem ako to mam napisat, stalo sa ze priatel mal na zaciatku vztahu so mnou aj iny pol rocny vztah o 12 rokov mladsou od neho, po roku sme stale spolu ale nasla som mu kondom v penazenke, on kondomy nepouziva ani stou milenkou ani so mnou, co si mam o tom myslet?
myslite, ze ma zasa podvadza?
som uz z toho fakt zufala

ria maria _K

doba expiracie kondomu je 2016
stou fixkou dobry napad ale on si uz bude teraz davat pozor isto uz radsej ani nebude uz nosit ziaden so sebou
inak je mi to zvlastne lebo on kondomy neznasa s kazdou spaval bez
inak nechapem ze su chlapi taki sprosti a ked idu podvadzat tak bez kondomu ved lahko mozu nakazit svoju partnerku potom

dalsi

ci ma kondom roky v penazenke sa da overit. Mal by tam byt tusim datum spotreby. Moze hovorit pravdu. Mohol mat pred rokmi napad, ze nosit ho tam je dobre a zodpovedne.

Ak by podvadzal pravidelne, tak mu jeden kondom stacit nebude...

dalsi

mat kondom pri sebe, keby bol clovek v situacii, ze ho pri partnerke pouzije, je uplne normalne a nemusi ist o ziadne podvadzanie. Tiez ho mam a partnerku nepodvadzam a ani neplanujem podvadzat.

Ak mas vsak podozrenie, ze robi nieco nekale - napr. ze ho ma pre prostitutky, alebo milenky, tak urob jednoduchy test. Poznac obal kondomu, nenapadne fixkou - najlepsie nezmazavaci Centorpen. Ale nenapadne, aby si to nevsimol a urob tam znacku.

Ak tam bude mat na buduce iny kondom /pozri si este datum spotreby/, tak je jasne, ze ho pouzil a nie s tebou...

Potom sa ho staci opytat, ci kondom pouziva, alebo ho pouzil, naco mu je. A uvidis, ci klame.

Nina.

Takže
- On ťa už raz dlhodobo podvádzal.
- Teraz si mu našla kondóm v peňaženke, aj keď vy kondómy nepoužívate.
A ty si ešte stále s ním?
Podľa mňa je to nad slnko jasnejšie. Už ťa raz podvádzal, takže taký problém to pre neho nie je. Mala si sa s ním rozísť už po prvej nevere. Takýto chlap nestojí za nič.

Slobodna

Toho by som sa až tak nebála, že ťa zase podvádza, ale s kým. Nemôžem napísať viac, ale ak máš na to žalúdok, tak si skús zistiť čo robievajú na nočných a potom prídeš na to, prečo nosí kondóm v peňaženke.
Na tvojom mieste by som po pravde vôbec nepátrala a skutočne si našla iného partnera.

ria maria _K

ze vraj ho tam ma roky v penazenke, ako mam davat pozor? ani o tej co bol snou pol roka sa mi az on priznal.
Je policajt jemu tazko nieco dokazat ked ma furt nocne a este potom je tri dni v kuse doma a ja v robote, pravdu mi asi nepovie ich ucia od mala zapieraj zapieraj zapieraj

orbitt

mozno troska sleduj a uvidis ako je na tom. kazdopadne kondom v penazenke nevesti nic dobre. ak ho spolu nepouzivate.