Dobrý deň, mám problém s tlakom, ktorý začal pri prvom vzťahu, začala som mať stresy z posledného ročníka v škole,ale prispel k tomu aj vtedajší priateľ, začala som odpadávať a ani po skúškaš sa mi nezmenil stav k lepšiemu, mám nový vzťah, aj keď je teraz všetko v poriadku, stále mám pocit, že niečo nestíham a tým si sama privodím stavy, kedy mi je na odpadnutie, aj keď myslím na iné veci, podvedome mám strach ,že mi niečo je, výsledky mám v poriadku, určitú dobu som jedla antidepresíva, miestami mám pocit akoby na umretie, tlaky v hlave a neviem čo s tým, je to podvedomé a neviem ako to mám ovládnuť ... dá sa s tým niečo robiť?
Neustály pocit strachu, stres a pocit, že niečo nestíham
Ja nemam nejako pravidelne depky, len obcas to na mna pride, dokazem sa vytocit pre hoci co, zacnem sa podcenovat, neverim si a potom ta uzkost, aj ked je vsetko v najlepsom poriadku ,stane sa mi, ze mi klesne tlak a vsetky tie stavy idu na mna a len lezim, cakam ,ze mi to prejde a trva to aj den dva
Ahoj, klasicke stavy uzkosti. Asi mas stavy úzkosti nastudovane. Ja som ich mal 3 roky, hlavne november je pre ludi dost kriticky.U ľudí mladych V strese A hlavne okolo po 25-ke sa vybija hlava, chybaju nejaké neurotransmitery, musis prist doplnanim na to,ktore.Mne nepomoze jedna vec. Ja mam v novembri(skore stmievanie, malo svetla) vzdy problemy. Pomaha mi viac veci naraz. Hlavne teraz svetelna terapia, svetlom si svietim do oci(takou trubicovou lampou,tvorí sa serotonin). Plus rano rybi olej s. D vitaminom a hlavne 5HTP + ltrypthophan. Mne pomohlo aj spravne urcenie diagnozy Candida, kvasinka, ktora je agresivna, sposobuje depky, mina b vitamin V tele, spoznas podla bieleho jazyka rano pred zrkadlom. Nejest sladkosti a biele pecivo, sposobuje aj caste zapaly mocovych ciest, to som mal tiez. Napis, ci mas iba depky, alebo aj ine problemy.
Maya215@centrum.sk dakujem
oky, tak mi hoď mail.
Mozes mi to na mejl napisat :-) mozno by mi to mohlo pomoct
Persefona, u mňa bolo niečo podobné. Pomohla mi liečba u Albertovej. Ale podrobnosti tu nebudem uvádzať.
brala som ich asi necelý rok a prestala som, lebo sa mi za ten čas neupravil ani tlak, ani mi to k ničomu nepomohlo a potom som mala problémy s hormónmi, až keď som ich vysadila sa mi hormóny upravili
ako dlho si brala AD a preco si ich prestala brat?