Kolotoč

Príspevok v téme: Kolotoč
nikol89

Ahojte..zarazaju ma tu niektore temy typu,ze ci sa da s chorobami ako anorexia a bulimia zit a fungovat..narovinu,neda sa..ja trpim prejedanim a bulimiou uz priblizne 4 roky,moj zivot sa zuzil na pracu a jedlo a lavor,do ktoreho zvraciam,lebo nechcem aby ma niekto pocul na zachode..zaujimave,ze vzdy ked to idem spravit,tak pritom myslim na svoju rodinu,ze ako im to mozem robit..ale ked som doslova zhypnotizovana,tak verte alebo nie,maloco ma dokaze zastavit predtym,aby som neisla do potravin a nenakupila plno jedla aj z poslednych penazi,ked vyplata je este daleko,vtedy ma to vonkoncom nezaujima..dokonca si uz aj kvoli tomu poziciavam peniaze!a este horsie,prejedam sa aj v praci a kradnem ludom jedlo!verte mi s tymto sa zit neda,kazdy den sa snazim zacat odznova,kazdy den,uz v noci kvoli tomu ani nespavam,ja uz tak strasne chcem prestat,tak hrozne po tom tuzim,ked sa mi to konecne podari,tak budem najstastnejsi clovek na tomto svete a urobim pre to vsetko,lebo toto nie je normalny zivot,toto ani zivot nie je..kazdy den vstavat s tym,ze ci sa mi to dnes podari alebo nie..ja uz ani neviem ci je to len zvyk alebo je to riesenie stresu alebo to pochadza z minulosti..skusala som uz vela veci ako inak to odburat,ale nic nezabera,riesenie je niekde inde,niekedy mam pocit,ze som uz uplne blizko,ale potom sa zrazu zase stracam a ponaram sa do toho..
drzte mi palce nech sa mi to podari,lebo zivot stoji za to a chcem ho uz konecne zit

scherry

ahoj aj ja som v tom tiez by som chcela vymenit rady a skusenosti s nikym sa zdvoverit

ozvi sa mi

scheryscheryl@gmail.com

slnieckoxxx

Ahoj, mohla by som ti pomoct, ak mas zaujem. Asi viem v com je pricina.Napis mi na moj email.
slnieckoXXX@zoznam.sk

LadyOpium

dnes som jedla ako po nebohom...a po obede so si musea dat kavu aby som nesla vracat...a pre istotu som si zalepila kazdy prst -na vracanie pouzivam tri-leukoplastom...na vahu sa radsej nepostavim uz dnes...az rano...ale nwm co spravim ak bude viac...ved 4 polky krajca chleba, keks, cerealna tycinka, rezen s pyre, omeleta, salat...neviem ci vobec mam jest veceru...ale hlad ma vzdy dokope ako sa poznam...kiezby hlad neexistoval...bolo by to lahsie...aj tak sa vobec nehybem...nemam naco doplnat energiu

nikol89

inym sa to uz podarilo,tak preco by sme my mali byt vynimka?poznam par ludi,ktorym sa to podarilo,aj ked mi povedali,ze jedlo riesia stale ale aspon sa zredukovali zachvaty..chcela by som sa dostat na tu uroven..kazdy den myslim na to,ze ked sa to im podarilo,tak sa to da

LadyOpium

no aj zo mna je troska...sak som bola pred asi pol rokom na are so zlyhavanim organov...hrozila mi dialyza dozivotne aj inzulinove striekacky...nastastie neam ani 1 ani 2 ale mam pecienku chytenu ,,len"...mozem byt rada ze zijem a takto sa nicim... neznasam samu seba!!!!!

nikol89

je to vazny problem..a neustale len premyslam..nic nezabera nic nefunguje,lebo som na tom zavisla,na tom neskutocnom pocite prezratia sa,uplne vtedy citim ako sa mi odkrvi mozog,vyvraciam sa a lahnem si spat..to som si teda nasla velmi dobry sposob uniku z reality,som na seba naozaj hrda,je to zvratene..stale placem a hlavne ked vidim,ake omnoho horsie problemy maju iny ludia..strasne sa hanbim..budem skusat dalej..dakujem za podporu :)

sara.11

ahoj, dobre viem o com hovoris, prechadzam si prave niecim podobnym, aj ked v mojom pripade nejde o bulimiu (nezvraciam a dufam ze s tym ani nikdy nezacnem)... ale ja mam skor problem s anorexiou,cele dni riesim iba jedlo, som schopna planovat si jedalnicek aj niekolko dni dopredu, stale rozmyslam akym sposobom usetrit na kaloriach, kazdy den si lyham do postele so strasnym pocitom, bud som presvihla svoj kaloricky limit o niekolko kilojaulov alebo som zo seba totalne sklamana, ze som nedokazala zjest menej ako som zjedla, k tomu sa prida este strach z toho ako zvladnem vydrzat s tak nizkym prijmom dalsi den :( viem, ze zivot je o dolezitejsich veciach ako o pocitani kalorii, ale ako pises je to jeden velky KOLOTOC, z ktoreho nejde von a neviem inac zit, uz sa kontrolujem automaticky, samozrejme raz za cas to prezeniem a zjem aj nieco zakazane, ale o to viac hladujem potom.... nechcem takto zit, ale zaroven nechcem ani pribrat...bohuzial ziaden kompromis medzi tym nieje... takze prezivam zo dna na den, dokedy mi to vydrzi neviem, asi az kym ma niekde nevystrie a nebude so mnou naozaj zle

drzim palce aby sa ti z toho podarilo dostat, bohuzial neviem ti poradit ako na to... vela stastia :)

LadyOpium

poznam...problemy s prachmi...ja mam do osmeho uz len 10euro a to fajcim pol krabicky za den...a jeden bulimicky zachvat ma vyjde aj na 5 euro