Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Je to v poriadku?

Príspevok v téme: Je to v poriadku?
jojkus49

Ahojte.len sa chcem opytat ked s nikym chodite 2 roky vsetko je ok, aspon bolo do urciteho casu ale prekonali sme to.ja len ze vsetko funguje ako ma az pokum ten moj nepojde do prace.vtedy nema cas vrajze mi za celych 12 hodin sa mi ozvat ani poslat jednu sms
Vrajze naco? Ked mozme rozpravat vecer.len mi to take pride ze za 12 hodin si nenajde cas na 10 sekund ako sa mam v praci ja a co nove? ??a podotykam pracuje v tel.sluzbach ako veduci.cize je sam sebe panom. Co vy nato ?

m8

nemyslim to v zlom, ale naopak, ty naozaj nevieš čo robil. či bol na rande alebo bol s kamošmi, či vyberal skvely darček na vianoce. Nič mu nehovor. Možeš mu potajomky prešmejdiť mobil, ale nesmie to zistiť. Pokial nič nezistiš, tak rieš len seba, aby si bola v pohode. Pokial nemaš nejaky hmatatelny dokaz nemožeš nič. Vyvadzať sa nevyplati, sfukne ťa ako domček z karat.

jojkus49

No ano pokial mi povie ze ma vrla prace tak ho neotravujem.ale pokial ti niekto zavola ze videla som ho v drogerii.potom na obede s nejakou kolegynou a kazdy den s druhou s prepacenim zerie.ma aj kolegov ale chodi len s kolegynami.tak by ti to uz tiez islo na nervy.kuknes na viber je online.kuknes na whattsaap tiez online.vrajze pise ohladom prace a vybavuje.a on za 12 hod.nema cas sa ma cez den opytat ako sa mam a ko je v praci mne???

m8

je to divne, ale pokial sam nepovedal, že prečo sa neozval, čo robil a vykruca sa, tak do toho neryp, aby si nebola ty ta zla, stihačka, psychopatka. nechaj ho tak. Ani nepremyšlaj čo asi robil a prečo sa neozval. Staraj sa o svoje dobro.