Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Je to v poriadku?

Príspevok v téme: Je to v poriadku?
jojkus49

Ahojte.len sa chcem opytat ked s nikym chodite 2 roky vsetko je ok, aspon bolo do urciteho casu ale prekonali sme to.ja len ze vsetko funguje ako ma az pokum ten moj nepojde do prace.vtedy nema cas vrajze mi za celych 12 hodin sa mi ozvat ani poslat jednu sms
Vrajze naco? Ked mozme rozpravat vecer.len mi to take pride ze za 12 hodin si nenajde cas na 10 sekund ako sa mam v praci ja a co nove? ??a podotykam pracuje v tel.sluzbach ako veduci.cize je sam sebe panom. Co vy nato ?

salalalalala

ale on sa nezmeni, ty to uz pochop
chces takto fungovat po zvysok zivota?
myslis, ze nenajdes nejakeho muza, ktory si ta bude vazit a bude ti dobre aj s nim?

Maoam

myslis, ze to tu nikto nezazil?

ze si jedina, ktorej sa toto a podobne stalo ci deje?

tak to sa sakramentsky mylis

pozri, ty na to kapes, iba ty sa z toho mozes sama vymanit, inej cesty NIET

vztah, v ktorom kapes a trapis sa, NIE JE OK

ak toto nepochopis, tak trp dalej

jojkus49

Vsetko sa vam pise lahko, keby bol aspon niekto raz v mojej situacii tak by som chcela vediet ako by ste to riesili vy.na jednej strane je vam s nim dobre a na druhej strane sa on sprava ako dement a chcete aby sa to zmenilo

Maoam

uz to tu bolo pisane x-krat

kym si to sama pred sebou neprizna, neuvedomi a neurobi s tym nieco, tak sa nic nezmeni

ona popiera akukolvek zavislost

sama na to musi prist

salalalalala

ja nechapem, naco takyto ludia vobec pisu na forum. VSETCI sme ti radili, aby si sa na neho vykaslala, ze si ta nevazi a nikdy nebude. ale nie, ostanes s nim a budes zase vypisovat, napise ti niekto iny, nech sa na neho vykasles a zase ho zacnes obranovat. navstiv psychologa, lebo sama sa z tohto nevymotas. ty ho nemilujes, ty si na nom zavisla

Maoam

preco by ta mal uistovat? :-)

ty si mu dala sancu a odpustila si mu, vidis, ze sa vela nezmenilo - ocakavas od neho nieco, na co on kasle

otazka stale znie - preco si napriek tomu s nim - nevies odist? nevies byt sama? dufas-veris-nadejas sa, ze vsetko bude super dokonale? zobud sa

jojkus49

Nezastavam sa ho a niesom ani na nom zavisla.ide tu o to ze vie co sa stalo hned na zaciatku na tej firmnej dovolenke.ze som proste na tu firmu alergicka a co sa tyka tejto firmy tak mam explodovat.on to vie.tak preco ma trapi a vobev sa neozveked vie naco som tak hakliva a ze mi to vadi???? Ved po tom vsetkom by ma mal uistovat ze niet sa coho bat a on presne naopak

Maoam

a este jedna vec- ked si teda udajne vo volnom case vkuse volate a stale ste spolu, tak preco ocakavas, ze ti bude volat ci pisat pocas prace?

si zavisla na nom, na totalku

Maoam

jojkus49Dnes 09:20??.??.234.15

No ano pokial mi povie ze ma vrla prace tak ho neotravujem.ale pokial ti niekto zavola ze videla som ho v drogerii.potom na obede s nejakou kolegynou a kazdy den s druhou s prepacenim zerie.ma aj kolegov ale chodi len s kolegynami.tak by ti to uz tiez islo na nervy.kuknes na viber je online.kuknes na whattsaap tiez online.vrajze pise ohladom prace a vybavuje.a on za 12 hod.nema cas sa ma cez den opytat ako sa mam a ko je v praci mne???

Pozri, teraz sa ho zastavas :D. Komu niet rady, tomu niet pomoci.
Kym neotvoris oci, dievca, tak sa nestazuj.
Sama vidis a citis, ze nieco nehra, preco klames seba samu?