Ahojte, mam muza, ktoremu sa paci pissing. Priznal sa mi k tomu uz v zaciatkoch nasho vztahu. Z lasky k nemu som na to pristala. Sme teraz spolu uz sedem rokov a on zacal chodit po privatoch, kde takzvane ,,dominy,, toto ponukaju. Nechce to uz odo mna. Povedala som mu, ze si to neprajem. Citala som si o tom na nete a viem, ze s tym aj tak neprestane. Nie je to zatial casto, ale bohvie kam to az zajde. Nema tam s tymi zenskymi priamy kontakt a presviedca ma, ze nikdy k sexu s nimi nedojde. Samozrejme nehlada nejake ochechule, ale kocky s peknou postavou. Proste sa mi nechce verit, ze tam k nicomu nedojde. Je jasne, ze bud sa s tym zmierim, alebo od neho musim odist. Snazim sa to nejako pochopit. Citam si na nete podobne temy. Velmi mi to ztazuje fakt, ze sa ku mne sprava niekedy dost hrubo. Mate nejake podobne skusenosti?
Partnerova uchylka
Zacal to hladat inde nie preto, ze ja s tym nie som stotoznena, ale prave preto, ze to potrebuje od inej zeny, respektive zien, to ho na tom laka! Tak ako inych chlapov laka sex s inymi zenami tak on sa na zeny pozera cez tuto jeho ,,uchylku,,. Sam mi to povedal.
Nazory mam vlastne:-),ale on je presvedceny, ze len tie jeho su spravne a preto sa treba riadit podla neho. So zenou dominou by nevydrzal ani par hodin, takych predo mnou bolo dost:-)
Nepovedala by som, ze bez muza som nicim, zila som dlhsie sama a bolo mi fantasticky!:-)))
Sex medzi dvomi ľuďmi je vtedy normálny, ak sa obidvom páči.
Nie vtedy, ak žena Z LÁSKY K MUŽOVI pristane na niečo s čím nie je stotožnená. Ako vidíš, aj tak to začal hľadať inde, lebo asi cítil, že si to neužívaš a považuješ to za úchylku a jeho za úchyláka.
Ďalšia vec - ak sa k tebe správa NIEKEDY dosť hrubo ako opisuješ, tak mi povedz, čo s ním ešte robíš? A prečo vôbec riešiš to, že TY sa snažíš pochopiť jeho?
Ale takto dopadajú všetky ženy, ktoré nedokážu byť sami individualitou, s vlastnými názormi, ale sa len podriaďujú mužom. Vidíš, že on nechce submisívnu ženu ale naopak dominu. A to ty nie si, ani nikdy nebudeš. Ak by si sa ňou aj stala, tak zas len kvôli nemu. Ty nemáš vlastnú podstatu ako žena, ako človek. Bez muža si ničím.