Peeling tváre kávou

Príspevok v téme: Peeling tváre kávou
prezývv

ahojte, skusate niekto peelingovat tvár gruntom ?? ja si spravím zalievanu kavu aj so skoricou neskor si ten grunt dávam na tvár , vymasírujem a mam ju krásne jemnu , vraj to čistí póry a odstranuje odumreté bunky čo si o tom myslíte ? skusala som aj stehná, zadok a takisto ostali krásne jemné

zzia

vyskusam kavu aj biely jogurt a mozno aj cukor. na kavu a jogurt sa tesim, minule som sa natrela olivovym olejom, bolo to super.

Glam

skusala som, ale na moju citlivu atopicku pokozku kava nie je velmi vhodna ... Ovela lepsi je cistic s mikrogulickmai Mary Kay z notina a ten je ozaj suprový - vycisti - nemam ziadne cierne bodky a ani zapalenu pokozku

zuzi74

Mne sa velmi paci brezovy peeling z Weledy. Je s jemnymi voskovymi gulickami a setrne vycisti plet. Nemam rada take tie klasicke peelingy, ktore raspluju po pleti. Tento je taky hodvabny. Aj na telo prijemny.

MarilynMonro

Mne pomáhal grunt aj na celulitídu, síce som ju nemala bohvieakú, ale mala a pomohol. A teraz namiesto gruntu používam kryštálový cukor na celé telo aj na pleť je tiež super a nie je z toho zababraná celá vaňa :)

morticia

Kočky a poraďte ešte nejaký, pretože nepijem kávu s gruntom. Ale tie čiastočky musia byť prírodné!!Treba aj kúpený, aký ste už vyskúšali?

morticia

Kočky a poraďte ešte nejaký, pretože nepijem kávu s gruntom. Ale tie čiastočky musia byť prírodné!!Treba aj kúpený, aký ste už vyskúšali?

prezývv

čiste biely jogurt alebo aj s tým gruntom ?? vraj je to dobré aj na celulitidu , to už neviem niekto to potvdí a niekto zase vyvráti