Ahojte. Aky je vas nazor na uzivanie vitaminov v tehotenstve? Napriklad Femibion, Centrum, GS Mamavit? Pytala som sa lekara lebo on mi nenakazal ani kyselinu listovu, ci mam nejake vitaminy uzivat a on, ze nic tym nepokazim a nic viac k tomu nepovedal. Som tehu iba prvy mesiac :)
Vitaminy v tehotenstve
Určite najdôležitejšia je kyselina listová, to ti každý lekár povie a odporučí, ale ak chceš naozaj užívať vitamíny, ktoré obsahujú všetko potrebné odporúčam vitamíny z ogestan.cz, je to na prírodnej báze, čiže zbytočne to nezaťažuje teba ani bábo.
Tých prípravkov je neskutočne veľa, dôležité je aby tam bola kyselina listová, ak sa necieš rozhodnúť poraď sa so svojím dr.
Ja mám 3 deti a pri tych prvých dvoch som brala vitamíny, pri treťom nie, je to na každom osobne
Moje kámošky užívali každá iný produkt, myslím že je dôležité aby obsahovali kyselinu listovú
Ja som si obľúbila vitamíny z ogestan.cz, obsahujú všetko potrebné, čo v tehu potrebuješ a hlavne na prírodnej báze. Veľmi dobre som sa cítila, takže asi mi nič nechýbalo:-)
Ja som si pre istotu kúpila vitamíny s kyselinou listovou a jedla som pestrejšiu stravu
Môj lekár mi odporučil Ogestan, obsahuje veľmi veľa potrebných vitamínov a aj kyselinu listovú.
Mne poradili v lekárni tento produkt www.drmax.sk. Obsahuje všetky vitamíny čo potrebuje telo v tehotenstve
ja som osobne brala kyselinu listovú hlavne a potom železo
brala som pár vitamínom ako kyselinu lístovú a želeto