nas vztah uz dlhsi cas isiel dolu vodou..hadky a neporozumenie..dokonca aj vasen vyprchala..aj ked ja som mala zaujem o milovanie ...priatelani nie..tvrdil ze tie sexualne potreby potlacil..mozno aj koli mne a mojmu ochoreniu aj koli zevraj duchovnej stranke je dost pobozny..vcera sa stalo to co som necakala nachytala som ho v sprche..cez dierku som videla ako si onanuje..velmi ma to urazilo a vcera som s nim vztah ukoncila..bola tolen bodka ku vsetkemu trapeniu sa s nim.Urobila som spravne?
Priatel dal prednost onanii
ja nepotrebujem odobrenie od ludi k tomu ze ci som urobila dobre..citim sa nanic..mali sme velmi zlozity vztah..on vyse 40rocny chlap bez vsetkeho bez majetku..rodiny takmer..bolo by toho vela co pisat..pred dvomy rokmi sme boli na par mesiacov rozideny..mal zensku ktoru si nasiel ked som ho uz prestala bavit..myslel si ze bude lepsie ako ja a nakoniec olutoval ze sa s nou dal dokopy..exmanzelka ho zvadzala naspat..aby sa k nej vratil a tiez s nou nieco pred tymi dvomi rokmi mal...a ja som ho prijala naspat a vsetko mu odpustila..lebo som ho tak chcela spat...a potom som to vsetko olutovala ked som dalej zistovala aky je...ani ja nie som bez chyb..no neznasam nespravodlivot,necestnist a klamstvo
ok, klamal ti ohladom duchovnej ocisty, ale to podla mna nie je dovod na taky prudky hnev. sebaukajanie nemozes nikomu prikazat ani zakazat, je to kazdeho osobna vec. stale si vsak nenapisala, v com presne bol problem. mal problemy s existenciou a financiami, ale ako to suvisi s tebou? spominas hadky... tak ako chapem, ze nema cenu byt s niekym, kto sa hada, ale prispela si k tym hadkam aj ty? Neviem, aky mam mat dojem z toho, ze na fore sa pytas, ci si urobila spravne. kebyze ti tu ludia povedia nie, tak co urobis? ved ak si to tak citila, tak je to tvoje rozhodnutie a nepotrebujes na to ostatnych, aby ti to odobrili.
odpovedam...ja som hovorila priatelovi o vsetkom co ma trapi..uplne o vsetkom..problemy boli hlavne s jeho existenciou a financiami stale..to ze onanoval ma len sokovalo..pretoze sme si stopercentne rozumeli v sexe..ale zacal tvrdit ze sa musi dusevne posilnit a nesexovat alebo neonanovat..lebo to po duchovnej stranke nici cloveka..a pritom takto zlihal a klamal ked onanoval..Matyo..ano je to normalne ked sa zrazu ide v kupelni chlap zamykat..nikdy sa nezatvaral..ked siel do sprchy..
matyo :D asi tak. v tom vztahu bolo asi vsetko mozne zle, len nie to, ze ked sa stale hadaju a preto s nou nechce sexovat, tak si ulavi sam.
príde niekomu normálne špehovať partnera v sprche cez kľúčovú dierku??
vlaska...jednducho zijeme len raz...nahod sa a uzivaj zivot...konstruktivne ?bla bla bla:-):-):-)uzivaj:-)
veci sa daju konstruktivne riesit, ale nie urazanim sa a nadavanim na chlapov, ze su vsetci rovnaki. Ak si nieco vo vasom vztahu urobit nechcela, tak si nemala, pripadne si sa mala o tom s priatelom porozpravat. ak niekto nevie, ze ti nieco prekaza, tak je to tvoja zodpovednost. stale vsak neviem, v com bol problem. pises, ze onanoval a tvrdil, ze nie... mozno sa ti len hanbil priznat, ale v tom problem vo vztahu urcite nebol, vsak?
konstruktivne riesit? a da sa to?pomahali sme si navzajom on mne..ked som bola dlhodobejsie chora a ja jemu neustalym poziciavanim penazi..skoro kazdy mesiac..no uz som nevladala..a ked sa k tomu pridruzili ine problemy a zachoval sa ako som pisala ohladom onanovania...mala som toho uz naozaj dost a ,,konecne,, som to ukoncila
presne o to ide nebudem si nicit zivot s debilom...chlapi su vsetci rovnaki..velmi ma sklamal..robil sa ze to nepotrebuje a hovoril ze si to nerobi a takt klamal...a mne odopieral sex..tak o com to je..boze..
preco trapenie? ak si videla problem, mali ste ho s priatelom konstruktivne riesit a ak to neslo, tak vztah slusne ukoncit. nerozumiem ludom, co sa vo vztahu dlho trapia a aj tak ho udrziavaju...