Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zdravé vyvážené stravovanie - kto ide do toho so mnou?

Príspevok v téme: Zdravé vyvážené stravovanie - kto ide do toho so mnou?
jajaa

Ahojte. Cca za posledné 2 mesiace som veľa pribrala, keďže som nemohla vôbec cvičievať ako predtým a úplne som sa vykašľala na pravidelné stravovanie. Momentálne som na tom tak, že sa snažím nastaviť sa na pravidelné stravovanie a menšie porcie, ale chvíľu mi to ide a chvíľu sa zas prejedám všetkým možným, hlavne sladkosťami a to ešte aj v noci. :( a chcem to zmeniť, lebo už mi aj oblečenie začína byť tesné, cítim sa strašne s veľkým bruchom, takže to treba stopnúť...Kto sa ku mne pridá? Budem rada ak sa budeme navzájom podporovať v procese chudnutia.

Svetlussik

RADA SA PRIDÁM, PROSÍM NAPÍŠTE MI NA MOJ MAIL svetlusb@gmail.com
Schudla som minulý rok 20 KG a doteraz ma to držalo, lenže zase sm sa začala prežierať :( ..prosím napíšte mi na mail..budem rada

jajaa

ahojte baby, budem strašne rada ak idete do toho somnou, napíšte mi na mail jajaa2@centrum.sk. teším sa na to, že sa budeme podporovať a verím, že spolu nám to pôjde ľahšie a pôjde nám to hoci sa blížia vianočné sviatky. :)

andy1401

Ahoj :) rada by som sa pridala, keďže som aj ja pribrala viac než je vhodné...v poslednom čase sa mi síce podarilo trochu schudnúť, ale mávam chvíľky, kedy ma opäť prepadne chuť na sladké a som nezastaviteľná. dúfam, že sa nám podarí dosiahnuť cieľ :) inak, koľko by si chcela schudnúť?

twatka

Ahojte babule :)
Rada sa pridám, minulź rok sa mi podarilo schudnúť cca 8kg a t len tým že ma pohltil spinning. Teraz keď si už moje telo zvyklo na tento druh pohybu zainam pomaly ale isto priberat (uz mam spat cca 5kg), cize je cas zmenit stravu a uz som si zabestelovala aj osobnu trenerku vo fitku :)...kolko chcete schudnut? ja cca 10kg, ale ak mi InBody bude ukazovat idealny podiel tuku/svalov/vody, tak sa nenahnevam ani ked to bude viac :)