Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zmena nálad

Príspevok v téme: Zmena nálad
fozej

Dobré ráno,

chcel by som Vám porozprávať o mojom problém.

Trpím strašným striedaním nálad, niekedy som úplne v pohode inokedy nie, začalo to asi v mojich 16 resp. 17. rokoch, problém je aj v tom, že sa to prejavilo na mojej pamäti a sústredenosti, mám problém sa vytrvalo a efektívne učiť čo mi predtým nerobilo žiaden problém, príde mi akoby som "osprostel". Takisto aj keď začnem robiť nejaký projekt nedokončím ho. Bývam strašne unavený a nervózny, nič sa mi nechce robiť, to však kompenzujem kofeínom to, ale nie je podľa mňa riešenie. Začínam si uvedomovať, že niečo nie je so mnou v poriadku a nechcem to nechať iba tak.

Prosím Vás poraďte mi kde môže byť problém? Mohli nastať nejaké chemické zmeny v mojej hlave v pubertálnom dospievaní? Dá sa to nejako kompenzovať,
či už liekmi, alebo vylúčením nejakého hormónu z môjho tela športom, meditáciou, alebo inou aktivitou?

Za prípadne odpovede budem veľmi vďačný.

P.S.: Ak som tému zaradil do nesprávnej kategórie na fóre prosím administrátora nech ju presunie.

monamini

Toto vsetko s nami robia tieto kadejake moderne tehchnologie..Mal by si zacat uzivat nejake komplexne vitaminy, popripade zensen, ginko, magnezium.

ribec60406

Good morning,

It sounds like you're going through a really challenging time with these mood swings, memory and concentration issues, and a lack of motivation. It's incredibly brave of you to acknowledge that something feels off and to seek help. Many people experience similar struggles, and it's absolutely worth exploring what might be going on. www-dqfanfeedback.com

mka

Tiež som si tým prešla. Nálady boli ako na hojdačke – chvíľu som bola smutná, potom zase podráždená. Najmä keď sa k tomu pridali ďalšie príznaky ako návaly tepla a nespavosť, začalo to byť nepríjemné. Najviac mi podľa mňa pomohol prípravok s ďatelinou, ľanovým semienkom a ďalšími bylinkami. Beriem Womeno a pomáha to, keď ho užívam dlhšiu dobu. Ale dôležité sú aj ďalšie veci – netreba sa báť o tom otvorene hovoriť, na tie prejavy pomáha aj pohyb a zdravšia strava. Ale hlavné je nezložiť sa z toho a snažiť sa s tým niečo robiť.

cicuskaa

Ahoj, mala by som otázku hlavne na ženy. Ako ste riešili zmeny nálad počas menopauzy? Viem, že je to bežné a že hormóny si robia svoje, ale podarilo sa vám to nejako zvládnuť? Aj keď si uvedomujem príčinu, mám problém sa v tom kontrolovať.

LadyOpium

ja mam to iste...ale ja mam naruseny biorytmus...vstavam o 10 rano a idem spat o 1 po polnoci...neviem ani skor ani neskor...asi si nastavim budik a budem trenovat skor vstavat...a skor spavat...lenze ja aj ked ten budik zvoni ja spim dalej aj keby mi mal vybuchnut byt:DDDasik si na budik nastavim daky fajny brutal death metal:DD

Shayleen

Ja mam zníženú funkciu s.z. beriem Thyroxin 25 a 50 mg obden. Unavená sa cítim ako kedy mám tam aj stress robota skóre vstávanie neskoro chodím spať atď alebo na jeseň či zimu. Ja si do pomôžem s tbl proti únave ako slabosti. Naposledy som si vyskúšala tbl od dr.böhm ako pomohlo mi veľmi nebola taká unavená. Keď sa das vyšetriť a to bude štítna a keď ti dajú tbl tak by sa to malo dať do ok.

MultiLevel

Jaj a este doplnim, zmenami nalad som trpela aj ja. A pomohlo mi vysadit HAK, ale to ty neuzivas a nikdy nebudes hihi. No a z vitaminov mi velmi, ale velmi pomohlo doplnenie horcika, ktory spominam nizsie :) Pohyb, spravna strava a vysetrenie stitnej zlazy som tiez absolvovala. Vela zdaru!