Je mi to trápne sem písať ale potrebujem sa poradiť.
Mám 12 a spolužici vraveli aká je masturbácia úžastná. Mna tieto veci veľmi nezaujímali ale raz večer ked som sa nudila som to vysúšala- samozrejme pretrhla som si tú blanu. Bojím sa ked ma mama vezme ku gynekologovi neviem či som panna lebo sex s chlapcom som ešte nemala. prosím pomôžte mi
Som panna?
Ahojte. Mamm priatelku 19 rocnu. Je este panna a ked sa jej dostanem tam kam chcem ale zatial iba rukou tak musim prestat lebo ju to boli. Tak mi poradte ze preco a co stim dalej????
Ach ludia. Musim to asi ja uviest na spravnu mieru. Blana ako blana. Ano kazda ju mate inu. Cital som zopar clankov co pisali gynekologovia. Niektore ju mate silnu a musi sa dat operacne odstranit, ine si ju natrhnu pri masturbacii a ine ju nemaju skoro vobec alebo len patrne vyvinutu.
Stratou pannenstva sa z dievcata urcite zena nestava. Ak nejaka zubrienka patnastrocna ma pohlavny styk tak si myslite ze sa z nej stava zena? Omyl. Myslenim a aj telom je to stale dospievajuce dievca ktore ma daleko od zeny. Tak isto Sewie pri natrhnuti blany pocas jazdy na konovi urcite dievca nevyvrcholi v sexualnu rozkos a nedosiahne orgazmus. Takze natrhnutim blany na konovi nemusi vobec vediet co je to orgazmicky stav.
Dievca sa zenou stava postupne a nie len okamihom jednej noci stravenej s nejakym muzom. To teda nie. Zenou sa dievca stava dosiahnutim plneho pohlavneho dozretia a to pravidelnym menstruacnym cyklom pokial nieje naruseny umelymi tabletkami a pod. Akym takym vyvinutim prsnikov lebo vsak vsetky ich nemate v rovnakej velkosti tak ako ani my muzi nemame rovnako velke a hrube penisy. Plnym ochlepenim na urcitych miestach tela ako pazuchy, rozkrok, a oblast malej panvy. A najma ale najmy samotnym myslenim a chapanim sveta a okolia.
Inac tiez si myslim, ze je voci zenam nespravne ak by sa len cisto nam muzom pripisovala moc priviest zenu o pannenstvo a robit z toho take halo ako niekde v australskej busi medzi domorodcami, ktori robia z prvej noci zeny s muzom ritualny obrad. Ako tu uz bolo spomenute. Zena ktora je sikovna si vie privodit stratu ale najma rozkos pri masturbacii aj sama. Ta blanka je tak isto zbytocna ako su bradavky na prsnikoch muza :D
chudak Larka, dievca si pri masturbacii pretrhne panensku blanu a obava sa ze uz nie je panna a namiesto ukludnenia je zahrnuta fylozofickymi recami-musim uznat veli zaujimavymi, ale dievca ma 12 a ratam ze je z toho este vuac dopletena!
Su ludia ktori povazuju pretrhnutie blany za stratu panenstva-to je trochu oredpotopna myslienka kedze kazda panenska blana je ina.Niektora je tak pevna ze ju treba narezat skalpelom u doktora a ina je tak pruzna ze aj ked ma zena sex, tak sa nepretrhne. Ak by sme sa mali orientovat podla blany tak to by znamenalo ze zena s pruznou blanou ktora mala sex s celou armadou je panna a za to ta ktora este ani nevidela penis ale mala krehku blanu a pretrhla si ju na telocviku, tak uz panna nie je...eeeeee?!?!
Kazdy moze mat svoj nazor ale podla mna je dievca pannou do prveho pohlavneho styku a za ten nepovazuje ze si tam strci prsty alebo uhorku.
A co sa tyka toho kedy sa dievca stane zenou-to nie je ani sexom, ani menstruaciou! Chcete povedat ze 11 rocne dievca ktore dostane menstruaciu je zena? Alebo 13 rocna ktora je (s prepacenim nadrzana) a roztiahne na diskoteke niekomu nohy?...byt zenou je v niecom uplne inom...ale to uz sa mi to rozvadzat nechce...
No predsa len je rozdiel v tom, ked zena masturbuje sama a v tom ked ma pohlavny styk s muzom. Nie je to preto, ze muz robi z dievcata zenu a je vynimocny a nenahraditelny ( skvely orgazmus si vie privodit aj zena sama) ale je to skor o cite, ktory ma k nemu zena, ked mu dovoli aby ju prave on zbavil panenstva. A teraz neberiem do uvahy tie primlade opite dievcata na discoteke, ktore to dovolia prvemu chlapovi, ktory sa chyti prilezitosti. Ja si spominam na moj prvy sex s expriatelom, do ktoreho som bola neskutocne zalubena a ten vecer bol pre mna neskutocne vzrusujuci, nenahraditelny a uzasny preto, ze som bola zalubena, sex bol ( ako to uz pri prvom pokuse byva) uplne hrozny. Takze nenazvala by som to, ze CHLAP je ten ktory spravi zazraky v tele zeny, ale su to skor tie hormony, prve zalubenia nastrocnych mladych dievcat- chlapcov, ktore su tak vynimocne ;) A z dievcata robi zenu nie muz, ale prva menstruacia ;)
Ja zase suhlasim s Blue-ray. Ako toto je pokrokove myslenie ktore si zasluzi potlesk. Niekto to tym muzom musi vytmavit zato, ze sa nas tisicky rokov snazia balamutit, ze oni su ti co robia z dievcata zenu. Elle a to tvrdis aj ty ako pozeram. A v com je muz taky dokonolo nadpozemsky, ze on je ten ktory robi z dievcata zenu? :D Ako v com ju robi tou zenou? Ze do nej strkne svojho vtaka? :D Prosim ta never tym keciam. Blue-ray to tu uz aj tak napisala dost ako, ze muzi vzdy chceli mat navrh nad zenami. Vzdy chceli byt ti ktori mozu rozhodovat o zivote zeny, kedy je a kedy nieje pannou. Ved si len zober zidov, moslimov, africke kmene. Vzdy to boli muzi ktori rozhodovali o sexualnom zivote zeny.
Elle a co robi z chlapca muza? Tiez zena? Ako ja som toho nazoru, ze dievca sa stava zenou ked zacina mat znaky zeny a nie ked sa vyspi s chlapom. To potom taka 40 rocna panna je stale dievca podla toho? :DDD
ja uznávam skôr pohľad wrecka :) ale zase na druhú stranu vyzdvihujem blu-ray za pokrokové názory :)konečne moderná žena, teba by bolo radosť poznať.
ja osobne som ešte panna. a za stratu panenstva považujem prvý sex s mužom/chlapcom. sme nejako stvorení. dievčatá majú dierku a chlapci .. neviem ako by som to nazvala, povedzme palica. a je prirodzené že palica sa strká do dierky. nehovorím že blanu si neroztrhnete aj inou vecou, ale penis tam prirodzene patrí.
po prvom sexe sa dievča stáva ženou. A ženou ju nespraví uhorka, mrkva, klobáska ani ruka. 6enou ju spraví muž.
Niečo má byť pokrokové, ale niečo proste funguje tak, ako to je.
Panorama ano presne tak. Ale u mužov to nemožeš brať tak ako u žien. Muži nemajú tu blanku.
Ide tu oto že ako žena tak aj muž dokážu mnohokrát zistiť skôr o čom je slasť a pôžitok z dosiahnutého orgazmu skôr sami než s partnerov. Ak sa vie žena či muž sám urobiť a lepšie aj keď nemal ešte nikoho neznamená to že nemá šajnu vôbec o tom čo je to orgazmus a potešenie z neho. Neznamená to že nevie si užiť potešenie z ukojenia svojích pudov. V čom je výnimočný sex s opačným pohlavím ak sa viem urobiť aj sám a lepšie než ma vie urobiť ten druhý? V čom len v tom že má živé telo? V čom je styk s údom muža rodielny než styk s takým vibrátorom či iným náčiním? Veď aj tu sa už riešilo že dievčatá si prvý sex neužili lebo z toho nemali nič. Alebo že nemajú žiadné potešenie zo sexu s partnerom lebo nedosahujú orgazmus alebo majú iné nepríjemné pocity pri ňom. A keď sa robia samé tak je to o inom. Podľa mňa strata panenstva je skôr o dušenvnom dosiahnutí orgazmu ako o fyzicky natrhnutí blanky. Je to o získaní potešenia z orgazmu a slastných pocitov z toho. Je to jedno či to robíš sama alebo s niekym. Ale ten prvý pocit z dosiahnutého orgazmu je vlastne strata panenskej nevinnosti. Je to na úrovni duše a nie tak tela. To len naboženstvá z toho urobíli taký blud že muž privádza ženu o pannestvo. Ten starodávny blud je potrebné vymazať ženám z hlavy.
Ahoj daj my fb a ja ti poviem aka je pravda alebo jak mas pokec
blue-ray: Podľa tvojej logiky chlapec, ktorý si to spraví sám rukou ale sex ešte nemal už tiež nie je panic? Lebo to je paralela toho, čo si vravela pri ženách...
Wreck ty si jeden z miliona mužov ktorí do hláv mladých dievčat vtláčajú tú patetickú dogmu pannenstva. Stále chcete nad ženami vládnuť a mať navrh. Kto by si zaslúžil poriadný preplesk si ty a tebe podobní kreténi.
Minule tu bežala téma o masturbovaní kde sa dievčatá chválili čím všetkým dokážu masturbovať od uhoriek, mrkiev, banánov, klobás a vibrátorov rôznych tvarov a veľkostí. Stále máš ten naivný pocit že len váš penis dokáže pretrnúť dokonale panenskú blanu? Stále chceš v sebe toto hlúpe tvrdenie pestovať? Toto sa týka mechanického zbavenia sa pannestva. Pokiaľ ide o fyzický zážitok z dosiahnutia a prežitia orgazmu tak aj otom tu na fóre bolo už niekoľko tém kde sa baby sťažovali že rýchlejšie a lepšie dosiahnú orgazmus ak samé masturbujú ako keď súložia s mužom. V čom je zázračno vášho tela ak sa baba vie sama pripraviť o panenstvo a dosiahnuť lepší a skorší orgazmus? Ja sama som sa pripravila o panensvo pri masturbácií a keď som šla k lekárovi tak sa ma pýtal nielen či som mala pohl. styk s mužom ale aj či som používala nejaké pomôcky pri masturbácií. Čo z toho plynie Wreck? To že lekári dnes už sami uznávajú že strata panenstva nieje viazaná čisto len na sex s mužom. Nieste v ničom výnimoční a nadpozemskí. Po celé tie miliony rokov robíte pre ženami niečo výnimočné a trepete im hlúposti do hláv už od mladého veku. Z panenstva robíte posvatný rituál.
K tomu femenizmu. Ano dnešné ženy si už vedia verejne povedať svoj názor a tie vy nazývate automaticky že neukojená feministka. Boli ste naučiní že žena ma poslúchať na slovo svojho muža, otca, atď tak v dnešnej dobe neznesiete ak tomu tak nieje. Neviete sa s tým zmnieriť že dnes je iná doba a ženy nabrali viac sebavedomia ako ich prababky, babky a matky. Doba sa mení Wreck odkáž to aj svojím kamošom :-D