Mam taky problem a uz sa z toho asi zosaliem. V novembri(cize je to 7 mesiacov) som sa maznala so svojim byvalym. Obydvaja sme boli v spodnom pradle.On sa ani neurobil nic vlastne ani nebolo.Ziadny sex...Sice sa mu postavil.. Ale v marci som dostala poslednu normalnu menstruaciu. Potom v aprili prisiel taky hnedasty vytok a trval presne ako medzes a hned na to asi 22.4. to iste ale preslo to do menstruacie. Mozem byt tehotna? Nepribrala som prave naopak schudla som kilo, stresy v skole a podobne. Mam 161cm a 40 kg a 17 rokov. Brusko je ploche a zhruba od 10rokov som vegetarianka pravidelne cvicim( fitko 3krat do tyzdna a k tomu este cez vikendy doma a aj cez tyzden ak je cas) a je pravda ze menej jem... Ovela menej ako niekedy.Som este panna , viem ze je asi blbost aby som bola tehotna, len potrebujem nejake rady ze co a ako...Toto sa mi nikdy nestalo vzdy bola ako tak menstruacia presna... Raz ked som bola mensia tak sa mi objavil vytok ale potom zase menzes... Manina povedala ze je to u mna bezne ked mi vynecha kedze mam 17 ale nevie ze jem menej... Poradite mi? Velmi sa bojim ze co a ako... A stale myslim ze co ak som ta vynimka ked menstruuje a je tehotna... Prosim fakt poradte mi...
Prosím pomôžte mi- Menštruácia PLS
To snad nemyslis vazne?????????? Tehotna byt nemozes ani zazrakom ... a aj keby si bola nemyslis ze po tych 7 mesiacoch by to bolo na tebe vidno???
Ak mas problem s menstruaciou chod na gyndu...
Ale
sa cudujes, ze ti vidno na bruchu, ked nieco vacsie zjes? pri tych tvojich 40kg musi byt vidno aj deci vody:)...a ja v tvojich rokoch som uz na gyndu chodila, tiez som vizerala o dost mladsie, ale istota- je istota;)
Dakujem.. ja to len potrebujem pocut.. Uz mi z toho sibe...A ku gyn nechcem ist mam este cas a navyse vyzeram menej ako na 17... typla by si mi aj 14... A chcem tehlicky na bruchu.. A mam to nestastie take ze aj ked zjem niecoho viacej tak hned to vydno na bruchu...asi mi uz sibe...
nooo neposkvrnene pocatie este nebolo vedecky dokazane, tak sa nemas coho bat :)
nikuska, ani v najmensej pravdepodobnosti si neni tehotna!!! nevies este tak z coho??? NEMAJ OBAVY! a menstruaciu mas taku narusenu asi prave z takej stravy a nizkej vahy. preco nejdes na gyndu?.....