Rane tehotenstvo a orgazmus

Makiavelli

Nic sa nebojte, pani, sex aj orgazmus su bezpecne a v 3 tyzdni sa naozaj nemusite nicoho bat ... Podrobne citanie tu - -odkaz odstránený-

blue-ray

Taktiež som čítala raz jednu knihu nemeckej psychologičky. Tá okrem iného v jednej kapitole vysvetľovala ako môžu rôzne udalosti v živote ženy ovplyvniť jeho psychiku v detstve a v dospelosti. Nielen hudba, strach, zlosť, hnev.... ale opisovala tam aj ako môže na dieťa v maternici vplývať pohlavný styk a orgazmus. Vraj môže narušiť pohodu dieťatka v bruchu a vyvolať následnú úzkosť a strach čo v detstve a v dospelosti môže spôsobovať neočakávané stavy úzkosti, neitoty, strachu a sociálnych fóbií. Ľudia si vraj ani len nedokážu predstaviť ak prežívanie rôznych situácií vplýva na duševnú pohodu dieťaťa v maternici matky. Preto vzniká u ľudí toľko psychických problémov ktorých príčina je neznáma. A svoj pôvod majú tieto stavy ešte v tehotenstve. 9 mesiacov je dlhá doba nato aby dieťa malo čo prežiť.

blue-ray

Ja viem čo asi chcela napísať. V rannom tehotenstve čiže v prvých troch alebo aj štyroch mesiacoch nieje vhodné vykonávať pohlavný styk z dôvodu vyvolania potratu. To som už tiež čítala aj počula od lekárov. Tak isto nieje vhodné mať pohlavný styk v poslednom mesiaci tehotestva lebo môže vyvolať predčasný pôrod.
Praktizovanie pohlavného styku počas tehotestva môže spôsobiť aj infekciu a následný zápal ktorý tiež môže spôsobiť potrat či iné vývojové deformity vyvijajúceho sa plodu.
Mám kamošky ktoré keď boli tehotné sa vychvaľovali ako si užívajú sex aj počas tehotentstva. Jedna si tým privodila ťažký zápal krčka maternice a maternice a musela ísť na potrat kvôli zlým výsledkom a horúčkam. Ďalšie dve si tým spôsobily potrat. Švagrinka ktorá sa mi tiež chválila ako si s mojím bratom užíva aj v siedmom mesiaci si nakoniec spôsobila predčasný pôrod a dieťa muselo byť niekoľko týždňov v inkubátore a malo vážne problémy s dýchanim. Takže ja tiež neodporúčam praktizovanie pohlavného styku ak chcete aby všetko dobre dopadlo. Pár chvíľ orgazmu nestojí zato aby ste prišli o dieťa.

Shayleen

nie, boze moj co by tomu plodu ten organizmus uskodil? nic! dokonca tehotenstva si mozes pohl.akt uzivat ale nie divoko!