Chudnutie - krvne skupiny

Príspevok v téme: Chudnutie - krvne skupiny
ruza66

Ahojte
Prosím vás, baby, chlapi...poradte....
Kúpila som si macingovu a našla som tam, chudnutie podľa krvných skupín...
Chcela by som sa len opýtať, aký máte na to názor, ci je to správne, ok, ci nie....aké mate s tým skusenosti, ak máte a či vám to potom pomohlo, sa cítiť lepšie a dať dole aj dáke tie kilá.....prosím, dajte vedieť, diky moc...

kilecko

Vies Maoam ked oni vypadaju ako tehotne .Ja som sa skoro minule opytala jednej ,ze kedy to caka kedy ide na matersku a ona je uz takto tehotna 2 roky to by bol trapas.

kilecko

Ja som tu knizku tiez citala a mne vsetko co zakazuje jest tak milujem a nevedela by som sa tych jedal vzdat.Inac kde prisla k tym studiam co tam popisala aku velku vzorku ludi mala ked dospela co ktory clovek moze a co nemoze jest .Inac som aj 2 tyzdne chudla podla jej navodu a nic ani v kg ,ani v centimetroch.Sice poznam v mojom okoli co tie 4 tyzdne ,ze ako zdraveho stravovania dodrzali ,niekdo zhodil 4kg ,ale aj 6kg aj 10kg ,ale z odstupom casu to naspat pribrali dokonca aj nieco navyse a neda sa im akosi schudnut su tam kde boli a vypadaju horsie ako predtym .Ja som bola z tej knizky velmi sklamana .

Maoam

ja osobne to az za taku blbost nepovazujem, ale to je kazdeho osobny nazor

'dieta' podla krvnych skupin je skor o vysvetleni rozdielov v metabolizme

vela veci sedi, nie vsetko, ale vela ano

beztak musi kazdy pre seba najst to prave orechove, v zavislosti od konstitucie, zdrav. stavu, neznasanlivosti, alergii, atd.

ruza66

dakujem pekne, za odpovede....bola som len zvedava, lebo macingova tam strasne opisuje stravovanie podla krvnych skupin, tak som bola zvedava na nazory a skusenosti samozrejme!!

dakujem

ivonka133

Tiež sa mi vidí, že krvná skupina nemá žiadnu súvislosť s chudnutím. Kašli na to.Ak máš problém s nadváhou zamysli sa radšej nad zmenou jedálnička, porad sa s dietológom a začnij sa viac pohybovať.

odpovedam

chudnutie podla krvnych skupin je hlupost. nie je nicim podlozene a je to len novy sposob, ako uputat zakaznika, pretoze diety su viac modou nez racionalnym pristupom k svojmu telu. Spytaj sa hematologa na nazor, smial by sa z toho.
Cize kaslat na diety a jest vyvazene a zdravo ;-)