Ahojte
Prosím vás, baby, chlapi...poradte....
Kúpila som si macingovu a našla som tam, chudnutie podľa krvných skupín...
Chcela by som sa len opýtať, aký máte na to názor, ci je to správne, ok, ci nie....aké mate s tým skusenosti, ak máte a či vám to potom pomohlo, sa cítiť lepšie a dať dole aj dáke tie kilá.....prosím, dajte vedieť, diky moc...
Chudnutie - krvne skupiny
Vies Maoam ked oni vypadaju ako tehotne .Ja som sa skoro minule opytala jednej ,ze kedy to caka kedy ide na matersku a ona je uz takto tehotna 2 roky to by bol trapas.
*vypadaju horsie, ako predtym*, si zabila :D
Ja som tu knizku tiez citala a mne vsetko co zakazuje jest tak milujem a nevedela by som sa tych jedal vzdat.Inac kde prisla k tym studiam co tam popisala aku velku vzorku ludi mala ked dospela co ktory clovek moze a co nemoze jest .Inac som aj 2 tyzdne chudla podla jej navodu a nic ani v kg ,ani v centimetroch.Sice poznam v mojom okoli co tie 4 tyzdne ,ze ako zdraveho stravovania dodrzali ,niekdo zhodil 4kg ,ale aj 6kg aj 10kg ,ale z odstupom casu to naspat pribrali dokonca aj nieco navyse a neda sa im akosi schudnut su tam kde boli a vypadaju horsie ako predtym .Ja som bola z tej knizky velmi sklamana .
ja osobne to az za taku blbost nepovazujem, ale to je kazdeho osobny nazor
'dieta' podla krvnych skupin je skor o vysvetleni rozdielov v metabolizme
vela veci sedi, nie vsetko, ale vela ano
beztak musi kazdy pre seba najst to prave orechove, v zavislosti od konstitucie, zdrav. stavu, neznasanlivosti, alergii, atd.
dakujem pekne, za odpovede....bola som len zvedava, lebo macingova tam strasne opisuje stravovanie podla krvnych skupin, tak som bola zvedava na nazory a skusenosti samozrejme!!
dakujem
Tiež sa mi vidí, že krvná skupina nemá žiadnu súvislosť s chudnutím. Kašli na to.Ak máš problém s nadváhou zamysli sa radšej nad zmenou jedálnička, porad sa s dietológom a začnij sa viac pohybovať.
chudnutie podla krvnych skupin je hlupost. nie je nicim podlozene a je to len novy sposob, ako uputat zakaznika, pretoze diety su viac modou nez racionalnym pristupom k svojmu telu. Spytaj sa hematologa na nazor, smial by sa z toho.
Cize kaslat na diety a jest vyvazene a zdravo ;-)