Ebay

Deria

Aha no a ked nieco kupim, posielam zasadne peniaze hned, len co vydrazim. Az ked predajca dostane peniaze, vysle mi tovar.

Deria

Alebo myslis ebay.at? Ja sice predavam aj nakupujem na DE ale predpokladam, ze podmienky su v podstate tie iste. Neviem, ako je to s technickymi vecami ale ked dam na drazbu nieco, neplatim nic, pokial to nepredam. Vtedy platim 10% z predanej sumy. Keby som dala "sofort kaufen" tiez sa nieco plati a ked kupujem, nic neplatim. Zaplatim si tovar a postovne. Zaregistrovat sa iste musis, to zn. zalozit si konto. Kazdy, kto kupi, ci preda nieco na ebay dava a dostava hodnotenie. Podla toho sa da aspon priblizne orientovat, ci je predajca doveryhodny. Ked ma dobre referencie 100%, mal by to byt spolahlivy clovek, hlavne, ak uz vela predal.

sweater*

nikdy som tam este nic nepredal, ale hadam ze si beru urcitu proviziu ked predavas, avsak je to cisto len moj odhad, tak tomu nemusis prikladat ziadnu vahu, a nakupil som uz hafo veci a nestrhava mi viac prachov ako je cena veci. skus si precitat podmienky na ich ofic. webe. btw aby nedoslo k nedorozumeniu je to ebay uk o ktorom ja pisem :)