Prečo si neviem nájsť priateľa

Príspevok v téme: Prečo si neviem nájsť priateľa
Olívia999

Ahojte všetci,

nikdy by som si nebola pomyslela,že napíšem na takéto fórum o radu, ale už mi aj to prišlo ako dobrý nápad, keďže naozaj neviem čo mám robiť.
Som celkom dobre vyzerajúca žena s vysokoškolským vzdelaním pred 30tkou,dlhé blond vlasy, zelené oči, seriózne zarábam, starám sa o seba, chodievam cvičiť, zdravo sa stravujem, snažím sa neustále vzdelávať, rada varím vlastne je to skôr moja vášeň, rada maľujem, veď každý máme svoj relax že áno?
Mám rada módu, aspoň o mne vravia, že mám dobrý vkus a že každý by chcel mať takúto ženu, ALE už 8 mesiacov si neviem nájsť priateľa alebo čo i len niekoho s kým by som to chcela skúsiť. Sama si vravím, že keďže si viem predstaviť mať už rodinu, nechcem si začínať s niekým neperspektívnym.
Poraďte mi čo robím zle alebo čím dám mužom najavo že naozaj hľadám vážny vzťah, pretože väčšinou po mne len pozerajú, usmievajú sa, ale to je všetko, viac sa neodvážia. Viem, že nežijem v americkom filme, ale túžim po tom aby ma muž oslovil ako prvý, v tomto som konzervatívna.

Budem vďačná za všetky konštruktívne rady.

Olívia

M3T30R

Tak v prvom rade, ak napises ze sa ti nedari nikoho najst rok a viac tak pochopim preco sa trapis, ale 8 mesiacov je malo podla mna. Navyse, nie je to tak ze by si sa aj nejako specialne usilovne snazila najst si priatela, takze klud.

Podla mna mas teraz obdobie z kategorie "ticho pred burkou" :)

Olívia999

Dakujem Vam vsetkym :) aj tebe slobodna, asi na tom bude nieco pravdy, urcite sa zamyslim, nechcela som aby to vyznelo egocentricky vazne , som to chcela tak objektivne napisat. Nemyslim si, ze som len na seba zamerana,chcela som len priblizit svoju situaciu a napisat trosku od vsetkeho,ale urcite mate pravdu , naozaj to tak mohlo vyzniet z toho mojho popisu.Asi zmenim taktiku a prihovorim sa aj ja prva ked mi bude niekto sympaticky, ved co uz mozem stratit.

dalsi

ono treba tej nahode trochu aj pomoct, lebo ak sa nebude robit nic a len cakat na toho druheho a spravneho, nemusi sa vobec najst.

Roky som nikoho nehladal, dufajuc, ze sa to samo vyriesi. Nevyriesilo. Az ked som sa zacal angazovat, pohlo sa to vpred. Samozrejme nie stylom, strasne niekoho hladam...

kafe

uvoľniť sa, nebyť v kŕči a vychutnávať si slobodu, voľnosť.. v mysli si držať - šak ono ten správny chlap príde a bude to tak krásne, ako si ani len predstaviť neviem. Skutočne tomu aj veriť a neriešiť kde ho stretnem, ako sa spoznáme, kedy už konečne to bude.. toto pustiť z hlavy a nechať veci plynúť.

Hlavu hore kočka, máš úžasný život, všimni si koľko skvelých vecí máš - prácu, koníčky, dobre vyzeráš, si zdravá.. buď za to vďačná každý deň, usmievaj sa len tak (aj keď máš milión dôvodov:) a proste si to tu vychutnávaj, kým si ešte bez detí a bez partnera.
Nechcieť si začínať s niekym neperspektívnym.. - čo konkrétne to znamená? Aby si neodpísala chlapa, čo síce pravdivo povie, že rodinu neplánuje (ale ono sa také čosi s tou pravou osobou môže zmeniť) a nemárnila čas s týpkom, čo bude kecať ako strašne chce už deti a svoju rodinu ale skutek utek. Jasné že buď rozumná, ale nešpekuluj moc, viac ako perspektívneho partnera hľadaj vhodného chlapa k sebe.

dalsi

slobodna to vystihla velmi dobre. Uz z temy citit z teba egocentrizmus.

- som vysokoskolsky vzdelana... Len to spominaj dalej, hned si v skatulke snobiek. Dnes ma vysku kazdy druhy, takze o tom nemusis ani hovorit. Minimalne 50-70 percent chlapov z toho bude mat mozno aj komplex.

- seriozne zarabam. Naco to hovoris ? Aby ta klofol nejaky sobasny podvodnik. Alebo, aby si v dnesnej dobe plnej nezamestnanosti, ukazala chlapom, aka si skvela a on je mozno nemoznejsi.... detto podkopala mu ego ?

- vzdelavas sa, malujes.... Pekne intelektualne vlastnosti. To je dobre tak pre teba, ale ak niekomu o tom rozpravas v kombinacii s dalsimi vecami, uz posobis ako namyslena snobka. Vzdelany clovek o tom nepotrebuje rozpravat, proste to robi. Muz ti za to metal neda.

A teraz, ak dobre vyzeras, pestovano, modne oblecena - tak automaticky v kategorii muzov spadas do nejakeho extra nedosiahnutelneho levelu. Porcelanova babika, ktorej sa neslobodno dotykat a patri do vitrinky.

Skus sa menej zamerat na seba a neprezentovat a neprejavovat sa ako pani dokonala, lebo 99 percentam chlapov zrazis to sebavedomie tak, ze ta ani neoslovia a to jedno percento po tebe pojde si po trofej.

Olívia999

Ahoj Toaster,
dik za prispevok,polichotil si mi na zaklade par riadkov ktore som o sebe napisala.Suhlasim s tebou s tym povrchnym trendom, ktory tu je viac ako kedykolvek predtym. Prave tieto diskotekove bitches nam normalnym vzdelanym zenam, ktore sa snazia v kazdom ohlade kazia renome. Co sa tyka tych signalov z mojej strany, vzdy sa snazim to dat najavo ak mam zaujem, aj napr na ulici, ale skonci to pri tom, ze sa usmeje opat otoci sa dvakrat a ide prec. V kazdom pripade uz sa mi nechce aktivne hladat, skor budem mat oci na stopkach a ak nieco tak sa tomu nebranim, ale uz sa ma nebavi zhanat si rande od znamych, ktore potom aj tak dopadnu hrozne.

Slobodna

Vieš prečo? Odpoveď nájdeš v tom ako si samú seba opísala...
Pretože toto by si nemala hovoriť sama o sebe, ale mali by to hovoriť o tebe iní. V preklade a snáď zrozumiteľne - tvoja predstava o sebe samej nekorešponduje s predstavou iných o tebe. Zamysli sa :)
Už podľa tvojho opisu vidím, že si príliš zameraná na seba a preto sa k tebe ani žiadny chlap neodváži priblížiť.

toaster

Pravdepodobne, si tak pekná, že svojim výzorom podkopávaš sebavedomie väčšiny chlapov. Povedia si "ty vole, tak tato je jaka fajnaa kks na tuto nemam" A ak na teba narazi chlap so sebavedomim tak si pomysli "tyy vole tak tato je riadna kosť tuto musim dostat ale len na jednu noc pretoze tato baba vyzera tak dobre žeby som po zbytok zivota musel bojovat s konkurenciou a strachovat sa, ze kto mi ju ukradne" ..holt ženske co vyzeraju dobre udrziavaju sa maju konicky super postavu vedia sa obliekat proste tip top .. tieto to mali furt tazke co sa tyka dlhodobych vztahov.. v dnesnom svete je take smiesne povrchne "pravidlo" akonahle chlap uvidi dobre udrziavanu blondinku ci brunetku ma tendenciu ju zaskatulkovat ako namyslenu diskotekovu bitch. Pritom, enormne mnozstvo tychto dievcat su uplne normalne. Tak sa nevzdavaj, hladaj dalej, hore hlavu ;) Oh a.. ked sa na teba usmievaju, tak to opätuj, mimikou davaj konkretnemu jedincovi co ti padne do oka, ze moze vystupit o schodik vyssie, proste posmelit. Howgh!