Ahojte všetci,
nikdy by som si nebola pomyslela,že napíšem na takéto fórum o radu, ale už mi aj to prišlo ako dobrý nápad, keďže naozaj neviem čo mám robiť.
Som celkom dobre vyzerajúca žena s vysokoškolským vzdelaním pred 30tkou,dlhé blond vlasy, zelené oči, seriózne zarábam, starám sa o seba, chodievam cvičiť, zdravo sa stravujem, snažím sa neustále vzdelávať, rada varím vlastne je to skôr moja vášeň, rada maľujem, veď každý máme svoj relax že áno?
Mám rada módu, aspoň o mne vravia, že mám dobrý vkus a že každý by chcel mať takúto ženu, ALE už 8 mesiacov si neviem nájsť priateľa alebo čo i len niekoho s kým by som to chcela skúsiť. Sama si vravím, že keďže si viem predstaviť mať už rodinu, nechcem si začínať s niekým neperspektívnym.
Poraďte mi čo robím zle alebo čím dám mužom najavo že naozaj hľadám vážny vzťah, pretože väčšinou po mne len pozerajú, usmievajú sa, ale to je všetko, viac sa neodvážia. Viem, že nežijem v americkom filme, ale túžim po tom aby ma muž oslovil ako prvý, v tomto som konzervatívna.
Budem vďačná za všetky konštruktívne rady.
Olívia