Jasnovidka, ktorá číta informácie z energetického poľa človeka

Príspevok v téme: Jasnovidka, ktorá číta informácie z energetického poľa človeka
klariska1

Dobrý deň,
stretol sa niekto s jasnovidkou alebo vešticou, ktorá dokáže "prečítať" človeka na základe informácií z jeho energetického poľa, resp. biopoľa? Ktorá sa dokáže na niekoho napojiť a vidí jeho minulosť, prítomnosť a budúcnosť. Ak áno, vedeli by ste niekoho odporučiť? (nehľadám kartárku, ktorá veští z tarotu). Ďakujem.

klariska1

Neviem, ako to funguje pri kartách, ale tá jasnovidka, čo som u nej bola, vravela, že každého človeka prečítať nedokáže.... že každý ju jednoducho "nepustí".... ale či to platí aj pri kartách, to neviem, to by museli povedať kartárky

cavkokakavko

Aj ja som chcela navstivit nejaku taku osobu, ale ja uz ani neviem, ci to ma vyznam, kedze uz dvakrat bola moja rodinna prislusnicka za takou vesticou a dvakrat sa ju na mna opytala a dvakrat jej karty o mne nechceli nic povedat ... to je normalne stretol sa niekto s tym ? clovek so zaujmom caka, co sa o sebe dozvie, hoc len zo zvedavosti a nedozvie sa nič .. :D

kvietok684

Nevnímam to ako nejakú schopnosť, ale skôr počúvanie svojej vnútornej bytosti. Neviem konkrétne, čo si človek prežil, ale podľa svojho vnútorného pocitu viem, čo cítil alebo cíti ten druhý nejaké jeho emócie voči mne ale aj voči iným... iba pocit a nie zreteľné obrazy. Dá sa to trénovať len počúvaním svojich pocitov, alebo ak chcete intuície, ktoré sa postupne vycibria. Každý človek má pocity, ale veľa ľudí tie pocity nepočúva a potláča.

Likvidator : Je to vlastne o tej intuícii ak ju máš dobrú, tak už len jej veriť a držať sa jej...je to iba o tom a časom to pôjde ľahšie a ľahšie..bude výraznejšia a nebudú žiadne pochybnosti, lebo len tie nás brzdia.
A nemyslím si, že by to malo niečo spoločné so zlým duchom veď nerobíš nič zlé len počúvaš svoje pocity. Vnímaš svet a nechodíš so zatvorenými očami.

veštenie nie

"Prečítať" na pohľad iného človeka nie je prirodzená vlastnosť. Táto schopnosť nie je od Boha. A za všetko, čo sme dostali od zlého ducha mu raz budeme musieť zaplatiť. Stojí to za to, mať takú schopnosť? Nie je to len o pýche? Veď kvôli pýche bol diabol zvrhnutý z neba - chcel byť ako Boh.

Zlý duch stojí napr. za týmito okultnými praktikami či liečebnými metódami:

reiki, jóga (nie je to len cvičenie, ale podstata je duchovná), východné meditácie, liečenie pomocou kameňov, anjelov, homeopatie a iných alternatívnych metód. Energia, vesmírna energia, čakry, aura - to je typická terminológia zlého ducha.

Kvietok, skús sa úprimne modliť napr: Bože, zriekam sa tých schopností, ak nie sú od Teba. Uvidíš, čo sa stane. Nechceš za výmenu na tieto schopnosti radšej pokoj a svetlo do svojho života? Lebo toto vedie do priepasti. Likvidátor, klariska, nechoďte touto cestou, ublíži vám to. Budete si myslieť, že máte niečo v moci, ale opak bude pravdou - budete v moci niekoho veľmi zlého a zákerného, kto vám nič dobré nepraje ...

klariska1

Kvietok684, dalo by sa s Tebou pripadne stretnut? Robis takuto sluzbu aj inym ludom? Dokazala by si cezo mna precitat aj inu osobu? Ak by Ti to nevadilo, rada by som sa porozpravala o podrobnostiach. Ak chces, ozvi sa mi na mail klariska@azet.sk Dakujem:).

likvidator

kvietok684,, prosím ťa vedela by si mi povedať, že ako pestuješ tieto schopnosti? rada by som to zdokonaľovala aj u seba.. mám dobrú intuíciu, chcela by som to rozvíjať

kvietok684

Ahoj na základe energetického poľa viem prečítať človeka aj ja. Stačí jedno stretnutie z konkrétnou osobou. Málokedy sa v tomto zmýlim, ale budúcnosť sa nesmie predpovedať za žiadnych okolností. Toto sa robiť nesmie. Mojou výhodou je, že ak stretnem človeka, ktorý mi môže nejakým spôsobom uškodiť, tak sa mu zavčasu vyhnem. Ja osobne si myslím, že túto schopnosť má každý, no málokto si ju pestuje a využíva.

klariska1

Raz som sa s takou jednou stretla, co to dokazala....Vsetko sedelo... Len uz to bolo davno, stratila som kontakt... Preto sa pytam, ci niekto takeho niekoho nepozna - rada by som to skusila znva.

Najčítanejšie články